Medewerker Elite (opkweek)

Medewerker Elite (opkweek)

Vacaturenummer
7704
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Teelt
Functienaam
Medewerker Elite (opkweek)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in het opkweken en uitleveren van jonge groenteplanten zijn wij op zoek naar een Medewerker Elite.

Het bedrijf
Binnen onze afdeling productieplanning werkt een enthousiast team dagelijks aan een zo efficiënt mogelijke planning. In nauwe samenwerking met Customer Service en met de verschillende tuinen zorgt dit team ervoor dat alle klanten op tijd bediend kunnen worden met mooie planten van de hoogste kwaliteit.
We produceren op meerdere vestigingen in binnen- en buitenland een compleet scala jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende potplanten, vaste planten en perkgoed voor de professionele tuinbouw in Europa en daarbuiten. Kwaliteit van onze producten staat centraal.

De functie
Als Medewerker Elite ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en verzorgen van de moederplanten in jouw kas van het Research & Development Centre. Je zorgt ervoor dat deze planten voldoende water krijgen en worden bijgeknipt indien dat nodig is. Ook zorg je ervoor dat de kans op virussen en bacteriën in de kas zo laag mogelijk is. Daarnaast pluk je stekken voor de bloeiproeven van de veredelaars.
De moederplanten krijgen automatisch water. Je controleert daarna of deze hoeveelheid voldoende is. Je zorgt dat de moederplanten regelmatig worden bijgeknipt, zodat ze niet te hard groeien. Daarnaast pluk je elke één à twee weken stekken van de moederplant die kunnen worden gebruikt om bloeiproeven mee uit te voeren. Deze steek je zelf ook weg.

Om virussen zo veel mogelijk buiten de deur te houden, volg je een aantal hygiëneprotocollen nauwkeurig op. Zo ontsmet je je handen en schoenen, en bespuit je de betonvloer wekelijks met een desinfectiemiddel. Ook zet je biologische bestrijders uit: je zorgt ervoor dat deze kleine insecten, of de eitjes hiervan, op en rondom de moederplanten terechtkomen. Zo zorg je ervoor dat deze planten beschermd worden.

Je bent onderdeel van het Eliteteam. Dat team bestaat uit ongeveer tien medewerkers en één Coördinator Elite, aan wie je rapporteert en van wie je aanwijzingen krijgt.
Functie eisen
  • MBO werk- en denkniveau
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Goede beheersing Nederlandse taal
  • Nauwkeurig kunnen werken
  • Affiniteit met levend plantmateriaal
Functie aanbod
  • €2.000 - €2.500 bruto p/m
  • 38-urige werkweek
  • 25,5 vakantiedagen
  • Teeltgerichte trainingen en trainingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling
  • Personeelsvereniging met gevarieerd activiteitenaanbod
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
02-12-2021