Medewerker Breeding (Chrysanten)

Medewerker Breeding (Chrysanten)

Vacaturenummer
8396
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Teelt
Functienaam
Medewerker Breeding (Chrysanten)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar van chrysantenrassen in Maasdijk zijn wij op zoek naar een Medewerker Breeding

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is het grootste chrysanten veredelings- en stekbedrijf wereldwijd en is actief in een fors aantal pot- en tuinplanten. Afrika is de plek waar de chrysantenstekken hun reis beginnen. In Ethiopië en Oeganda zijn de productielocaties gevestigd. Hier wordt dagelijks het stekmateriaal geplukt van de moederplanten. Een zusterbedrijf gebruikt deze locaties voor opkweek van stekmateriaal. Het verse stekmateriaal wordt per vliegtuig naar Nederland vervoerd of vindt direct zijn weg naar onze afnemers wereldwijd. Een groot team van lokale werknemers onder leiding van Nederlands management draagt elke dag zorg voor een optimaal productieproces en kwalitatief hoogstaande stekken.

Functie
Je takenpakket zal onder andere bestaan uit:
  • Uitvoeren van hygiëneprotocol
  • Planten
  • Bossen van chrysanten
  • Gewaswerkzaamheden
  • Uitvoeren van gewasbescherming
Functie eisen
Bij voorkeur heb je cursussen gevolgd in de richting van gewasbescherming en teelttechniek. Een spuitlicentie op zak hebben of bereid zijn om deze te behalen is een pré. Je hebt goed teelt technisch inzicht en je wilt je graag verder ontwikkelen. Je bent overtuigd van eigen kunnen en hebt de ambitie om iets te gaan betekenen in een toonaangevend bedrijf. Verder ben je nauwkeurig, proactief, flexibel en werk je graag in teamverband. Tot slot ben je bereid om weekenddiensten te draaien.
Functie aanbod
Het bedrijf is een dynamisch bedrijf waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed zijn. Er heerst een prettige informele werksfeer met enthousiaste en gemotiveerde collega's.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Cursus
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
19-05-2022