Vacatures

Medewerker Bloemzaadverwerking (vermeerdering)

Vacaturenummer
5881
Plaatsnaam
Wilp
Functie
Productie
Functienaam
Medewerker Bloemzaadverwerking (vermeerdering)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar van Cyclamen, Ranonkels en Primula's in Wilp zijn wij op zoek naar een Medewerker Bloemzaadverwerking.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf maakt de mooiste Cyclamen, Ranonkels en Primula’s ter wereld. Het bedrijf is met ruim 375 medewerkers in Nederland en Tanzania uitgegroeid tot een prominente speler. Klanten in zo’n 60 landen worden dagelijks voorzien van zaden en kwekers mogen rekenen op een solide teelt- en marketingondersteuning.

Sterke genetica, kennisdeling en constante innovatie zijn de fundamenten van het succes van dit bedrijf. Deze organisatiedoelen vragen naast samenwerking een grote mate van betrokkenheid en bereidheid tot (persoonlijke) ontwikkeling.

Doel van de functie
De Medewerker Bloemzaadverwerking is werkzaam op de afdeling Zaadtechniek & Zaaihal waar de geoogste zaden worden verwerkt en bewerkt. Vanuit de kassen komen de geoogste zaden naar de afdeling waar je de zaden schoont met verschillende schoningstechnieken. Vervolgens krijgen zaden vervolgbehandelingen zoals bijvoorbeeld ontsmetten, droging of coating. Verder draag je zorg voor sortering en opslag van zaden. Bij dit alles wordt de grootst mogelijke nauwkeurigheid verwacht om te voorkomen dat partijen zaden niet meer te identificeren zijn of vermengd raken. Voor dit alles wordt gewerkt met lijsten, nummers of kleurcoderingen. Afhankelijk van de bestemming worden zaden opgeslagen in het magazijn, gereed gemaakt voor externe bewerking of meteen verwerkt in orders voor klanten.

Functie inhoud
In alle gevallen tel je de zaden, doe je hiervoor de registraties en verwerk je deze in geautomatiseerde systemen. Ook hier werk je met de grootst mogelijk nauwkeurigheid om traceerbaarheid, herkenning en aantallen zeker te stellen. Indien zaden worden verzonden voor externe bewerking of naar klanten maak je orders verzendklaar waarbij je ook de bijbehorende administratieve handelingen verricht. Tijdens je werk verricht je opruim- en schoonmaakwerkzaamheden om vermenging of vervuiling van zaden te voorkomen.
De functie is fulltime, maar parttime is bespreekbaar.
Functie eisen
Profiel kandidaat
Je bent in de eerste plaats een betrouwbare collega die nauwkeurig en zorgvuldig werkt. Je hebt een opleiding op minimaal MBO3 Niveau, bij voorkeur in een ‘groene’ of administratieve richting. Je ontwikkelt snel inzicht in bedrijfsprocessen en doorziet waar je mee bezig bent. Je bent bedreven in het gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerking waaronder het gebruik van Excel. Samenwerking met collega’s gaat je goed af, maar zelfstandigheid en alleen werken en daarbij verantwoordelijkheid nemen voor het eigen werk is eveneens op je van toepassing. Door inzicht in het werk zie je het werk ook liggen. Door de veelheid aan werkzaamheden op de afdeling en de seizoensinvloeden in het werk ben je flexibel in je inzetbaarheid. Je bent leergierig zodat je op termijn op de diverse werkzaamheden kunt worden ingezet.
Functie aanbod
Wat kunnen wij je bieden
Je werkt in een toonaangevend bedrijf in de Nederlandse tuinbouw. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de functie. Je werkt samen met je collega’s in een innovatieve en inspirerende organisatie met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
05-09-2019