Medewerker Bloemzaadverpakking

Medewerker Bloemzaadverpakking (vermeerdering)

Vacaturenummer
6214
Plaatsnaam
Wilp
Functie
Productie
Functienaam
Medewerker Bloemzaadverpakking (vermeerdering)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar van Cyclamen, Ranonkels en Primula's in Wilp zijn wij op zoek naar een Medewerker Bloemzaadverpakking.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf maakt de mooiste Cyclamen, Ranonkels en Primula’s ter wereld. Het bedrijf is met ruim 375 medewerkers in Nederland en Tanzania uitgegroeid tot een prominente speler. Klanten in zo’n 60 landen worden dagelijks voorzien van zaden en kwekers mogen rekenen op een solide teelt- en marketingondersteuning.

Doel van de functie
De Medewerker Bloemzaadverpakking is werkzaam op de afdeling Zaadtechniek & Zaaihal waar de geoogste zaden worden verwerkt en bewerkt. Vanuit de kassen komen de geoogste zaden naar de afdeling waar de zaden worden geschoond met verschillende schoningstechnieken. Vervolgens krijgen zaden vervolgbehandelingen zoals bijvoorbeeld droging, priming of coating. Verder draagt de afdeling zorg voor sortering, opslag, verpakking en verzending van zaden.

Functie inhoud
Specifiek voor de verpakking van zaden en alle aanverwante werkzaamheden zoeken we uitbreiding van ons team. In deze rol werk je in een klein team, en in nauwe afstemming met de sales afdeling, aan het verwerken van de orders. Dit betekent dat zaden moeten worden afgeteld op telapparatuur, dit vanuit ons geautomatiseerde systeem en met diverse bijbehorende administratieve handelingen.

Bij dit alles wordt de grootst mogelijke nauwkeurigheid verwacht om te voorkomen dat partijen zaden niet meer te identificeren zijn of vermengd raken. Voor dit alles wordt gewerkt met lijsten, nummers of kleurcoderingen, dit steeds meer vanuit ons automatiseringssysteem. Tevens draag je zorg voor een opgeruimde en hygiënische werkplek.
Functie eisen
Je bent in de eerste plaats een betrouwbare collega die nauwkeurig en zorgvuldig werkt. Je hebt een opleiding op minimaal MBO 4-niveau, bij voorkeur in een ‘groene’ of administratieve richting. Je ontwikkelt snel inzicht in bedrijfsprocessen en doorziet waar je mee bezig bent. Je bent bedreven in het gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerking waaronder het gebruik van Excel. Samenwerking met collega’s gaat je goed af, maar zelfstandigheid en alleen werken en daarbij verantwoordelijkheid nemen voor het eigen werk is eveneens op je van toepassing. Door de veelheid aan werkzaamheden op de afdeling en de seizoensinvloeden in het werk, ben je flexibel inzetbaar.
Functie aanbod
Je werkt in een toonaangevend bedrijf in de Nederlandse tuinbouw. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de functie.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
07-02-2020