Vacatures

Medewerker Bloemzaadproductie (vermeerdering)

Vacaturenummer
5880
Plaatsnaam
Wilp
Functie
Productie
Functienaam
Medewerker Bloemzaadproductie (vermeerdering)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar van Cyclamen, Ranonkels en Primula's in Wilp zijn wij op zoek naar een Medewerker Bloemzaadproductie (ca. 30 u/p.w.).

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf maakt de mooiste Cyclamen, Ranonkels en Primula’s ter wereld. Het bedrijf is met ruim 375 medewerkers in Nederland en Tanzania uitgegroeid tot een prominente speler. Klanten in zo’n 60 landen worden dagelijks voorzien van zaden en kwekers mogen rekenen op een solide teelt- en marketingondersteuning.

Sterke genetica, kennisdeling en constante innovatie zijn de fundamenten van het succes van dit bedrijf. Deze organisatiedoelen vragen naast samenwerking een grote mate van betrokkenheid en bereidheid tot (persoonlijke) ontwikkeling. Je werkt samen met je collega’s in een innovatieve en inspirerende organisatie die toonaangevend is de Nederlandse tuinbouw met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vanzelfsprekend zijn in ons bedrijf de arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de functie.

Doel van de functie
Verrichten van diverse uitvoerende werkzaamheden ten behoeve van de productie van bloemzaden op onze locaties in Wilp en Twello.

Functie inhoud
Je gaat werkzaamheden uitvoeren gericht op de zaadplant ter bevordering van de zaadproductie. De werkzaamheden bestaan uit:
  • het bestuiven van planten;
  • het schoonmaken van planten;
  • het plukken van zaden.

Wij zijn op zoek naar flexibel beschikbare seizoenskrachten voor de afdeling Bloemzaadproductie voor de periode week 38 (2019) t/m 20 (2020). Je zult werkzaam zijn binnen onze productgroepen Primula acaulis, Cyclamen en Ranonkels.
Functie eisen
Profiel kandidaat
Je bent iemand die langdurig geconcentreerd kan werken. Je bent communicatief vaardig en hebt een proactieve werkhouding. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, en doet dit nauwkeurig en zorgvuldig. Je hebt bij voorkeur ervaring in de glastuinbouw. Je bent flexibel beschikbaar, bij voorkeur voor minimaal 3 dagen per week.
Functie aanbod
Wat kunnen wij je bieden
Een leuke baan met gezellige collega's.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
05-09-2019