vacatures

Vacaturebank

Manager teelt (trostomaten)

Vacaturenummer
5491
Plaatsnaam
Westdorpe
Functie
Hoofd teelt
Functienaam
Manager teelt (trostomaten)
Functie inhoud
Voor een trostomatenkwekerij in Westdorpe zijn wij op zoek naar een Manager Teelt (evt. in opleiding).

De kwekerj is een tomatenkwekerij met locaties in De Lier (5 hectare), Steenbergen (15 hectare) en Westdorpe (20 hectare). Vanuit deze 3 locaties levert van men met liefde voor het vak een klasse 1 tomaat. De vakkennis is overgedragen van vader op zoons en wordt nog steeds iedere dag verder verfijnd. Het mooie product verbeteren staat centraal. Vanwege de groei van de kwekerijen en de bijbehorende organisatie zoeken zij voor hun locatie in Westdorpe (vlakbij Terneuzen) uitbreiding op het gebied van teelt in de functie van

MANAGER TEELT(evt. in opleiding) WESTDORPE

De locatie in Westdorpe beslaat 20 hectare aan tomaten. In de komende jaren zal deze locatie nog verder uitbreiden. Daarom willen ze het team graag versterken om de komende jaren een topproduct te kunnen blijven leveren. Op jouw vakgebied ben jij de specialist. Als manager teelt ben je binnen het teeltteam mede verantwoordelijk voor de teelt van onze tomaten op de locatie Westdorpe. Jij zorgt voor een optimale groei van het gewas door het sturen van klimaat in een belichte en onbelichte kas, het beheren van waterhuishouding en het regelen van plantvoeding.
Daarnaast houdt jij je dagelijks bezig met:
  • Beoordelen en controleren van de groeiontwikkeling en gewasspecifieke kenmerken
  • Doen van verbetervoorstellen en initiëren van maatregelen
  • Instellen en controleren van het klimaat en registreren van deze gegevens en de effecten van aanpassingen
  • Samenstellen en verzorgen van de water- en voedingsmiddelen
  • Scouten van het gewas; beoordelen van het gewas en signaleren van ziekten en plagen
  • Bepalen van het actieplan gewasbescherming en zorgdragen voor de uitvoering
  • Overige werkzaamheden gericht op teelt t.b.v. het realiseren van de productiedoelstellingen
Functie eisen
De kwekerij zoekt een betrokken en resultaatgericht persoon, die initiatief neemt en zeer ruime affiniteit heeft met tomatenteelt. Je beschikt over HBO/MBO+ werk/denkniveau; meerdere jaren relevante werkervaring is een pre maar geen vereiste. Je hebt gevoel voor gewas, legt verbanden en kan dit vertalen naar acties. Als persoon ben je positief, praktisch ingesteld en accuraat.

Spreekt de vacature je aan, maar beschik je nog niet over (tomaten)teeltkennis, ook dan nodigen we je uit om te reageren. Als je leergierig bent en bereid om je te ontwikkelen dan willen zij je graag intern opleiden tot teeltmanager.
Functie aanbod
De kwekerij biedt jou een verantwoordelijke functie waarin je vrijheid hebt voor de uitvoering van jouw teeltplan samen met het teeltteam. Wij bieden in ruil voor jouw enthousiasme, kennis en energie een inspirerende werkomgeving en plezierige bedrijfscultuur met ruime teeltexpertise aan. Afhankelijk van jouw werkervaring bieden we een passend pakket arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
31-01-2019