manager teelt (potplanten)

Manager Teelt (potplanten)

Vacaturenummer
6703
Plaatsnaam
Moerkapelle
Functie
Management functies
Functienaam
Manager Teelt (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Moerkapelle zijn wij op zoek naar een Manager Teelt.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een familiebedrijf gespecialiseerd in potplanten, groene – en bloeiende kamerplanten. De belangrijkste teelten zijn die van de Helleborus, Campanula en Ranunculus. Daarnaast kweekt het bedrijf ook nog een aantal andere seizoensproducten. Op dit moment zijn er drie vestigingen met een totale oppervlakte van 6,5 ha. Er zijn zo’n 30 personen in dienst en er wordt hiernaast gebruik gemaakt van flexibel in te zetten personeel. Het bedrijf levert haar producten aan het hogere segment, zoals aan tuincentra, bloemisten, groothandels en de Retail.

Functie
Als manager teelt is geen dag hetzelfde. Per jaar worden er zo’n één miljoen planten gekweekt op deze locatie en aan jou de taak om deze, samen met het team, kwalitatief zo goed mogelijk af te leveren. Je ruikt, kijkt en voelt aan de planten en past daar het klimaat op aan. Je weet om te gaan met de Priva klimaatcomputer en beheert een goed groeiklimaat in samenhang met het energieverbruik. Daarnaast zorg je voor de waterafgifte en voedingstoestand. Uiteraard hangen hier ook nog andere teelttechnische werkzaamheden aan vast, zodat je een lekkere gevarieerde dag voor de boeg hebt. Naast de uitvoerende werkzaamheden wordt er ook verwacht dat je meedenkt met het bedrijf. Dit houdt in dat je een serieuze sparringpartner bent binnen het managementteam en je neemt deel aan kaderoverleggen. Je denkt voortdurend aan de lange termijn en past hier je teelt, planning en productie op aan. Je informeert het verkoopteam over de verwachte productie, zodat zij hier verder mee aan de slag kunnen. Op de andere twee locaties zijn ook twee teeltmanagers werkzaam. Je ziet het als een uitdaging om gezamenlijk een zo goed mogelijk jaar te draaien en hebt intensief contact met elkaar om uit iedere dag het beste resultaat te halen.
Functie eisen
  • Heeft 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
  • Heeft ervaring met MPS registratie;
  • Kan goed overweg met de computer (planningsprogramma’s en MS office).

Voldoe je niet aan bovenstaande punten, maar zou je graag als teelt assistent aan de slag willen? Ook dan nodigen wij jou uit om te solliciteren.
Functie aanbod
Het bedrijf biedt een prima salaris tussen de € 3000,- en € 4000,- bruto per maand o.b.v. een 42-urige werkweek. Mocht jij een afwijkende salariswens hebben dan gaan we hierover graag met jou in gesprek. Je komt te werken in een enthousiast team en er is een personeelsvereniging. Jaarlijks is er een bedrijfsuitje en een uitgebreide BBQ. De kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon worden vergoed (of je kan een telefoon van de zaak krijgen) en er is een goede reiskostenvergoeding. Het bedrijf investeert graag in haar medewerkers wat betekend dat er altijd ruimte is om te ontwikkelen en/ of bij te leren wanneer het werk hier om vraagt.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
29-10-2020