Manager Ruimteplanning

Manager Ruimteplanning (sierteelt)

Vacaturenummer
6186
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Staf
Functienaam
Manager Ruimteplanning (sierteelt)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gericht op de opkweek van warme groenteplanten en grote verscheidenheid aan sierteeltproducten in De Lier zijn wij op zoek naar een Manager Ruimteplanning.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij legt dagelijks de basis voor een succesvolle start voor vele glasgroente- en sierteelttelers. Onder 43 hectare glas, verspreid over vijf locaties in het Westland, kweken ze miljoenen warme groenteplanten, jonge sierplanten vanuit zowel zaad als stek en eetbare plukgroenten (Pick-&-Joy®). De kwekerij is een belangrijke speler binnen de Nederlandse glastuinbouw. Elke dag streven ze ernaar tot de top te blijven behoren.

De functie
Als Manager Ruimteplanning ben je werkzaam op de Supply chain afdeling en ben je verantwoordelijk voor de ruimteplanning voor alle locaties. Je zorgt voor een optimale m2-planning voor alle productgroepen voor zowel de korte als lange termijn en houdt daarbij rekening met diverse facetten: teelt, klantwensen, commercie en efficiency. Je zult veel afstemmen met de afdeling verkoop, afdeling supply chain, logistiek en de teeltspecialisten. Je onderzoekt verschillende scenario’s voor het plaatsen van verschillende partijen. Je plant de partijen per locatie in en stuurt de bedrijfsleiding aan met de detailinvulling, denk hierbij aan processen als oppotten, omzetten en uitzetten van partijen plant. Je monitort hierbij met regelmaat in de kas waardoor je de feeling blijft houden met de praktijk. Naast het opzetten en aanpassen van de dagelijkse ruimteplanning, ben jij het aanspreekpunt voor buitenlocaties en maak je afspraken m.b.t. huur, oppervlakte, periode en faciliteiten. Binnen deze functie neem je deel aan het MT-overleg en werk je intensief samen met je parttime collega ruimteplanner.
Functie eisen
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ruime planningservaring in de moderne glastuinbouw, bij voorkeur in een plantenkwekerij;
  • Je bent analytisch, accuraat en sterk met cijfers;
  • Je bent initiatiefrijk, je kunt in scenario’s denken, anticiperen en bijsturen;
  • Je bent communicatief vaardig en hebt overtuigingskracht;
  • Je hebt commercieel gevoel en je bent kostenbewust;
  • Je bent stressbestendig en besluitvaardig;
  • Je kunt zelfstandig als in teamverband werken;
  • Goede beheersing van Excel.
Functie aanbod
Wij bieden jou een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een informele organisatie. Je komt te werken in een team met enthousiaste collega’s en krijgt de ruimte om je voortdurend te blijven ontwikkelen. Je ontvangt een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
27-01-2020