Vacature Manager Operations (tomaten)
Manager Operations (tomaten)

Manager Operations (tomaten)

Vacaturenummer
7842
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Functie
Management functies
Functienaam
Manager Operations (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in 's-Gravenzande zoeken wij een Manager Operations.

Het bedrijf:
Wij zijn een innoverende specialist in tomaten met als passie om elk type consument dagelijks, op meerdere momenten te laten genieten van de gezonde en smaakvolle producten. Binnen onze organisatie werken 29 toonaangevende producenten van topkwaliteit tomaten samen. Telers die samen kennis en innovaties ontwikkelen en deze onderling delen. Bijvoorbeeld op het gebied van teelt, gewasbescherming en energie. De aangesloten telers telen tomaten op in totaal 420 hectare. Met ons hoofdkantoor in het Westland, leveren we tomaten in heel Europa. De gemiddelde leeftijd van onze totaal 106 medewerkers is 39 jaar, verhouding man/vrouw 75%/25%.

De functie:
Als Manager Operations ben je verantwoordelijk voor een zo goed mogelijke kwaliteit van de tomatengewassen. Door een efficiënt productieproces en slimme personeelsinzet zorg jij ervoor dat alle dagelijkse operaties optimaal draaien. Hierdoor heb je een gevarieerde baan: de ene keer verhelp je een storing, de andere keer ontvang je een potentiële klant.

Die sterke kwaliteit bereik je ook door tomatenhybriden te verbeteren. Daarom verzamel en analyseer je data hierover, in opdracht van de veredelaar: hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verbetering van tomatenhybriden. Op basis van zijn wensen en eisen ga je vervolgens rassenproeven bedenken. Het planten, irrigeren, chemisch toepassen, oogsten, sorteren en archiveren hiervan geef je meestal uit handen aan het productieteam, maar kun je ook zelf. Je stuurt dit team aan (zes collega's) aan en houdt ook in de gaten of derde partijen – bijvoorbeeld leveranciers of werknemers van andere afdelingen – hun werk goed en tijdig doen. Je zorgt ervoor dat het bedrijf altijd aan alle wet- en regelgeving wat betreft veiligheid voldoet; daarom doe je regelmatig inspecties op de werkvloer. Tijdens en na deze inspecties bedenk je ook voortdurend hoe bedrijfsprocessen continu verbeterd kunnen worden.

Je documenteert nauwkeurig en in het Engels richting de veredelaar en de CEO (in Italië) over de productie, financiën en operaties. Ook overleg je regelmatig (in het Engels) met collega's en representeer je het operationele stuk.
Functie eisen
  • Bachelor of master richting tuin- of landbouw
  • Affiniteit met tomatenteelt
  • Met verschillende systemen kunnen werken
  • Goed in organiseren en leidinggeven
  • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
  • Analytisch en geïnteresseerd in onderzoek
Functie aanbod
  • Vanaf €3.000 bruto p/m (sterk afhankelijk van kennis en kunde)
  • 40-urige werkweek
  • 25 vakantiedagen
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
20-12-2021