Manager Gewasbescherming

Manager Gewasbescherming (tomaten)

Vacaturenummer
6272
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Teelt
Functienaam
Manager Gewasbescherming (tomaten)
Functie inhoud
Voor een trostomatenkwekerij in Honselersdijk zijn wij op zoek naar een Manager Gewasbescherming.

Krijg jij energie van het doen van metingen in het gewas en hier conclusies aan te verbinden? Wil jij alles leren over het gewas en de ziektes en plagen die hierin kunnen voorkomen? Dan is deze job zeker wat voor jou!

Samen met de teeltmanager en adviseurs bepaal jij welke biologische bestrijders wij gaan inzetten. Je stuurt hierbij de medewerkers aan die de gewasbescherming uitzetten en zorgt dat zij hun werk tijdig en goed kunnen doen. Ook hygiëne speelt een grote rol binnen ons bedrijf, dit zal jij gaan bewaken. Kijk met een kritisch oog naar alles wat er binnen ons bedrijf gebeurt en verbeter dit met de nodige hygiëne eisen zodat onze planten gezond blijven groeien.

Wat ga je doen?
  • Eindverantwoordelijke plantgezondheid
  • Inzet biologie
  • Inzet gewasbescherming
  • Aansturen/ inplannen assistenten gewasbescherming
  • Hygiëne protocol binnen het bedrijf (en controle hierop) (keurmerken)
Functie eisen
Ben je van nature nauwkeurig en kritisch? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een oplossingsgerichte en positieve mentaliteit? Ben je flexibel en kan je omgaan met de vrijheid die je krijgt bij het invullen van je functie? Je nieuwsgierigheid en inzet zijn belangrijker dan ervaring in deze functie, maar enige affiniteit met de tuinbouw is een pre. Daarnaast heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit.
Functie aanbod
Wij bieden jou graag een marktconform salaris met een informele werksfeer in een team van gemotiveerde collega’s. Je kunt rekenen op een omgeving waarin veel ruimte is voor jouw ontwikkeling.

Binnen de kwekerij krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. We bieden je een leertraject, waarbij je de nodige cursussen en opleidingen mag volgen en waarbij jij uiteindelijk zelfstandig verantwoordelijk kan worden voor het uitvoeren en besluiten nemen over de gewasbescherming, biologie en hygiëne protocol.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
11-03-2020