Manager Bedrijfsbureau

Manager Bedrijfsbureau (tomaten)

Vacaturenummer
6265
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Logistiek
Functienaam
Manager Bedrijfsbureau (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in De Lier zijn wij op zoek naar een Manager Bedrijfsbureau.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een innoverende specialist in tomaten. Het is hun passie om elk type consument dagelijks te laten genieten van onze gezonde en smaakvolle producten. Deze producten worden geteeld door hun telers; toonaangevende producenten van topkwaliteit tomaten. De organisatie bestaat uit drie eigen teeltbedrijven en 29 aangesloten telers met in totaal 420 hectare tomaten. De twee verpakkingscentra verpakken 71 miljoen kilo tomaten per jaar op volautomatische verpakkingslijnen voor de grootste supermarktketens in Europa.

De functie
Als Manager Bedrijfsbureau draag je zorg voor een efficiënt ketenproces voor de verschillende productgroepen. Dit betekent dat je inkomende en uitgaande transportstromen in goede banen leidt. Denk hierbij aan de aanvoer, opslag, voorraadbeheer, toevoer- en verwachtingsmanagement, planning en orderverwerking. Je gaat regelmatig met de afdeling Inkoop in gesprek om verpakkingsmaterialen en voorraadbeheer met hen af te stemmen. Ook draag je zorg voor de juiste bezetting van de functies op het Bedrijfsbureau, met een heldere taakverdeling. Verder assisteer je de directie, de afdeling Finance en andere managers bij planningen, berekeningen (kostprijscalculatie) en controles die vereist zijn.

Je werkt nauw samen met 2 Locatiemanagers en de Manager innovatie- en procesoptimalisatie. Ook spar je regelmatig met de Sales en Marketing afdelingen, en je leidt het Operationeel Overleg tussen Sales, Marketing en BB. Je vervult een centrale rol tussen de verschillende afdelingen waarin je een verbindend persoon bent. Het gaat om een nieuwe functie in een veranderende omgeving waarbij de afdeling ook op een nieuwe plek in de organisatie wordt gepositioneerd.
Functie eisen
  • HBO werk- en denkniveau
  • Min. 10 jaar relevante werkervaring, waarvan min. 5 jaar management ervaring in relevante omgeving
  • Brede ervaring in planningsprocessen en/of logistiek administratieve processen
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  • Initiatiefrijk, analytisch vermogen, verbindend, resultaatgericht en daadkrachtig
Functie aanbod
  • Vanaf €5.000 bruto p/m (+bonus)
  • 40-urige werkweek
  • 25 vakantiedagen
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden
  • Collectieve bedrijfspensioenregeling
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
11-03-2020