Manager Arbeid Hal (paprika)

Vacaturenummer
5683
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Hoofd logistiek
Functienaam
Manager Arbeid Hal (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in Luttelgeest zijn wij op zoek naar een Manager Arbeid Hal.

Als manager arbeid verwerkingshal ben je verantwoordelijk voor het aansturen van zo’n 100 medewerkers. Samen met 7 teamleiders zorg je ervoor dat alles op het gebied van personeel in goede banen loopt. In de verwerkingshal staat 1 sorteerlijn, hier worden de paprika’s gesorteerd op kwaliteit, grote en gewicht. Daarnaast staan er in de hal 3 verpakkingslijnen, hier worden paprika’s verpakt per 3 stuks in een ‘flowpack’. In deze functie staan de processen en werkzaamheden bij het sorteren en verpakken van de paprika’s centraal.

In je dagelijkse werk ben je gemiddeld zo’n 90% van de tijd aanwezig op de werkvloer waar je rondloopt, waar nodig bijstuurt, vragen beantwoordt en materialen klaarzet. Je beoordeelt de snelheid en de kwaliteit waarmee de werkzaamheden worden uitgevoerd. Om dit goed te kunnen doen, is het nodig dat je zelf ook regelmatig meewerkt. De snelheid van het sorteren wordt mede bepaald door de kwaliteit van de paprika’s. Met jou inzicht in het proces zorg jij ervoor dat de sorteerlijn op de juiste snelheid draait waarbij de juiste kwaliteit gewaarborgd blijft. Dit is een proces waarin jij dagelijkse gaat bijsturen.

De paprika’s worden in verschillende kwaliteitsklassen verdeeld, hierbij wordt gekeken naar de vorm, kleur en eventuele beschadigingen aan het product. Voor een optimale verwerking is het van belang dat de paprika’s in de juiste kwaliteitsklasse terecht komen. In dit proces krijg jij een sturende rol waarin je regelmatig controles uitvoert en waar nodig bijstuurt.

In deze functie staan de medewerkers centraal, samen met hen zorg jij ervoor dat alle processen goed en efficiënt verlopen. Een klein deel van de medewerkers is in dienst bij Hoogweg. Vanwege de seizoensgebonden werkzaamheden werken de meeste medewerkers via een vast uitzendbureau. Dit gaat om medewerkers waarvan een deel al meerdere jaren bij dit bedrijf werkt. Door de internationale medewerkers wordt er binnen het bedrijf veel Engels gesproken.

Je werkt verder nauw samen met de hoofd coördinator van de verwerkingshal over de wijze waarop een continue stroom aan paprika’s gesorteerd en verpakt kan worden. Daarnaast heb je ook contact met de coördinator techniek als het gaat om de machines en installaties.
Functie eisen
Voor deze nieuwe functie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met ervaring in een leidinggevende functie op een productie afdeling. Heb jij werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie? Dan is dit een pré. Ervaring met het werken met kwaliteitseisen, voedselveiligheid, hygiëne en bijvoorbeeld BRC sluit ook goed aan op deze functie.

Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en naast het Nederlands beheers jij ook de Engelse taal. In de verwerkingshal wordt er gewerkt in een 2 ploegenrooster. In deze functie wordt er niet volgens een vastgesteld rooster gewerkt, de werktijden zullen flexibel ingericht worden.

Als persoon ben jij goed in het overzicht houden, prioriteiten stellen en je hebt een natuurlijk overwicht waarmee je verschillende type medewerkers kunt aansturen.
Functie aanbod
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheden en vrijheid in een snel groeiende organisatie. Collega’s streven ernaar om elke dag te verbeteren, er zijn korte lijnen in de communicatie en samenwerken staat centraal. In je dagelijkse werk ben je voornamelijk praktisch bezig, geen eenzijdige kantoorbaan maar een functie met afwisseling waarin geen werkdag hetzelfde gaat zijn.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw, wij bieden je een passend salaris bij je kennis en ervaring met ruimte om hierin te groeien.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Matig
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
06-05-2019