vacatures

Vacaturebank

Management assistent (potplanten)

Vacaturenummer
5568
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Administratief medewerker
Functienaam
Management assistent (potplanten)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gespecialiseerd in de opkweek van potplanten en aardappelen uit het Westland zijn wij op zoek naar een Management assistent.

In deze functie voer jij organisatorische en facilitaire werkzaamheden uit voor ons management wat bestaat uit een Canadees bestuur en intern Management team. Naast agendabeheer, notuleren en het voorbereiden van presentaties voer je veel opdrachten uit voor ons Management. Het ene moment organiseer je interne of externe vergaderingen en het andere moment vergaar je informatie voor bestuursvergaderingen en voorzie je iedereen van de juiste informatie. Ook ben je bereid om reisarrangementen samen te stellen, bezoek te ontvangen en beheer je projectplanningen en rapporteer je over de voortgang. Kortom, jij bent een organisatorisch talent en verantwoordelijk om ons management op de juiste manier te ondersteunen!
Functie eisen
Werken bij deze kwekerij is ontzettend leuk en afwisselend, wij hebben een gemotiveerd en collegiaal team dat zich vol passie inzet. Beschik jij over een uitstekend vermogen om prioriteiten te stellen, werk je volgens een goed georganiseerd systeem en ben je een kei in timemanagement? Heb jij werkervaring in een soortgelijke functie, beheers jij de Nederlandse en Engelse taal vloeiend en spreekt deze functie jou aan dan zoeken wij jou! Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn net zoals jouw uitgebreide kennis van MS Office noodzakelijk.

Verder ben je
  • Enthousiast, energievol en bovenal punctueel;
  • Zelfverzekerd en verantwoordelijk;
  • Empathisch, een goede luisteraar en een echte teamplayer
Functie aanbod
Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden en een werkomgeving waar ruimte is voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Bovendien heerst er een werksfeer die zich kenmerkt door collegialiteit en verbondenheid met het bedrijf.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Uitstekend
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
19-03-2019