Vacatures

Machine Operator (Vegetables)

Vacaturenummer
5978
Plaatsnaam
s-Gravenzande
Functie
Technisch
Functienaam
Machine Operator (Vegetables)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in 's-Gravenzande, die gespecialiseerd is in het produceren van een compleet scala jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende potplanten, vaste planten en perkgoed, zijn wij op zoek naar een Machine Operator.

Je wordt opgeleid om te werken met alle machines op onze locatie. Dit zijn de selecteermachine, steenwollijn, grondpootlijn en zaailijn. Doel is dat jij uiteindelijk de machines zelfstandig kan bedienen. Ook zal je dan medewerkers werkzaam bij deze machines gaan instrueren en begeleiden.
Functie eisen
  • Een afgeronde opleiding, gevoel voor techniek, besef voor een kwalitatief goed product en een flexibele werkinstelling.
  • Werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Praktisch, resultaatgericht en stressbestendig behoren eveneens bij de kwaliteiten van de kandidaat die we graag zien reageren.
Functie aanbod
Een uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief, bij een dynamisch en professioneel bedrijf waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn, zoals o.a. studiefaciliteiten.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
23-10-2019