Vacatures

Machine operator (uitgangsmedewerker)

Vacaturenummer
5787
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Technisch
Functienaam
Machine operator (uitgangsmedewerker)
Functie inhoud
Voor een leverancier van hoogwaardig uitgangsmateriaal voor de professionele sierteelt-kwekers in Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij op zoek naar een Operator.

Bedrijfsprofiel
Binnen de sierteelt is dit bedrijf marktleider in de veredeling en het leveren van hoogwaardig uitgangsmateriaal voor de professionele kweker. Dit bedrijf opereert internationaal, waarbij de afzet voornamelijk plaatsvindt in Europa. Bovendien zijn wij continue op zoek naar nieuwe afzetmarkten. De organisatie heeft, naast het hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht, diverse verkoop- en productielocaties in Europa en Afrika. Bij dit bedrijf werken wereldwijd circa 2.000 medewerkers.

Functieomschrijving
Dit bedrijf groeit, bloeit en verandert en daar speel jij als Machine Operator een grote rol in. Houd jij van techniek en wil jij onderdeel worden van een organisatie met gedreven en betrokken collega’s? Grijp dan je kans! Op dit moment zijn wij, voor onze vestiging in Rijsenhout, in verband met uitbreiding van het team, op zoek naar meerdere enthousiaste en kwaliteitsgerichte collega’s.

Als Machine Operator maak je onderdeel uit van ons productie team. Je bent medeverantwoordelijk voor de eerste cruciale stappen in het productieproces en het leggen van de basis voor een eindproduct dat aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Als Machine Operator stel je de machines in en bedien je deze. Verder controleer je continu de werking en de voortgang en je stelt de machines zo nodig bij. Ook houd je je bezig met het verhelpen van storingen aan de machines zodat processen veilig hervat kunnen worden en stagnatie tot een minimum beperkt wordt. Daarnaast verricht je periodieke onderhouds- en modificatiewerkzaamheden. Je werkt nauw samen met je collega’s en je vindt het leuk om proactief mee te denken en met verbetervoorstellen te komen om de werkprocessen steeds verder te ontwikkelen.
Functie eisen
  • VMBO werk- en denk niveau;
  • In het bezit van een heftruckcertificaat of de bereidheid deze te behalen;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Werkzaamheden voor deze functie doen zich ook buiten reguliere werktijden voor waaronder ploegen-, en weekenddiensten.
Functie aanbod
  • Een afwisselende functie binnen een dynamische, internationale en groeiende organisatie waarbinnen de lijnen kort zijn en de sfeer prettig en no-nonsense;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met collectieve regelingen (bijvoorbeeld pensioen, ziektekostenverzekering, mogelijkheid om met korting te sporten);
  • Volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling (denk hierbij bijvoorbeeld aan deelname aan de Technical Academy).
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
09-07-2019