Vacatures

Machine operator (Planten)

Vacaturenummer
6071
Plaatsnaam
Vierpolders
Functie
Technisch
Functienaam
Machine operator (Planten)
Functie inhoud
Voor een plantenkwekerij in Vierpolders zijn wij op zoek naar een Machine operator.

Deze kweker is trots op de mooie groenten- en potplanten die ze het hele jaar door met gedreven collega’s maken! Van het zaaien tot het afleveren van de planten naar de klant, alles doen ze zelf. Dat maakt ze ook zo uniek. Doordat ze specialist zijn in alle deelprocessen kunnen we precies die plant maken die de klant in binnen- of buitenland graag hebben wil. De diversiteit aan planten en processen maakt dat geen dag hetzelfde is. Durf jij het daarom aan om met jouw enthousiasme mee te werken een kwalitatief hoogwaardige plant in de functie van: Machine operator.

Je uitdaging
Als Machine Operator haal je het beste uit één van onze machines! Doordat je de machine door en door kent weet je de machine zo optimaal mogelijk te laten draaien. Hiermee draag je bij aan het realiseren van een zo’n hoog mogelijke kwaliteit plant! Daarnaast verzorg je kleine onderhoudswerkzaamheden aan je machine. Om planten aan- en af te voeren van de machine en om ze op de juiste plek in onze tuin te zetten rijdt je met de heftruck en uitzetwagen.
Functie eisen
Ben jij dit?!
Om kwalitatief hoogwaardige planten te kunnen maken, werken we graag samen met kwalitatief hoogwaardige collega’s!
  • Je vindt het een uitdaging om de aan jou toegewezen machine feilloos te laten lopen en je beschikt dan ook over technisch inzicht en vaardigheden.
  • Je werkt netjes en secuur en je bent en echte doener.
  • Je bent enthousiast en je kunt je collega’s op een prettige manier de werkzaamheden rondom de machine uitleggen.
  • Je kunt op een heftruck en/of uitzetwagen rijden, of je wilt dit op korte termijn leren.
  • Prettig als je kennis hebt van onze producten. Heb je die nog niet, dan leren we je dit graag!
  • Je bent flexibel en je vind het geen probleem om eens langere dagen te maken of in het weekend te werken. Natuurlijk ben je enthousiast om in de glastuinbouw te werken.
  • Je woont in de regio en je hebt eigen vervoer.
Functie aanbod
Dit bieden wij je…
Als je houdt van afwisseling in je werk en als je samen wilt werken met collega’s die ervoor gaan, dan pas je helemaal binnen het team! Ze maken graag gebruik van je zelfstandigheid en ondersteunen je op aspecten in de functie die nieuw voor je zijn. Je arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van je specifieke kennis en ervaring.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
12-12-2019