Vacatures
Machine operator (Opkweek)

Machine operator (Opkweek)

Vacaturenummer
9055
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Technisch
Functienaam
Machine operator (Opkweek)
Functie inhoud
Voor Klugt Quality Plants in Bleiswijk/De Lier zijn wij op zoek naar een Machine operator.

Bedrijfsprofiel
De oorsprong van het familiebedrijf ligt in het Westland. Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer. Er zijn twee plantenkwekerijen namelijk één in het Westland, in De Lier, en sinds 1986 een vestiging in Oostland, in Bleiswijk. De zonen van de oprichters hebben deze bedrijven doorgevoerd. Momenteel bestaat het bedrijf uit twee grote, moderne, zelfstandige, up to date locaties.

Functie
Als machine operator verricht je machinale bewerkingen ten behoeve van de teelt van groenteplanten, perkgoed en overig plantmateriaal. Verder assisteer je bij het verrichten van handmatige teelt- en verwerkingswerkzaamheden zoals omschreven bij de vacature “zelfstandig medewerker tuinbouw”. De machine operator werkzaamheden bevatten o.a. de machinale bewerking voor het vullen van grond of substraat voor het zaaien en poten van stek en halfwas materialen. In bedrijf stellen van machines, controleren van de werking van machines en het verhelpen van eenvoudige storingen. Deze vacature geldt voor de locaties in Bleiswijk en de Lier.
Functie eisen
  • MBO opleiding
  • Ervaring in de tuinbouw in een soortgelijke functie
Functie aanbod
Wij bieden een uitdagende en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid. Wij hebben de ambitie om continue te verbeteren, dus je ontwikkeling zal niet snel stil komen te staan. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s. Wij zijn sterk in het optimaliseren, ook van jouw capaciteiten en zullen een takenpakket afspreken wat goed bij jou past. Jaarlijks is er een bedrijfsuitje en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
28-11-2022