Vacature Machine operator (begonia's)

Machine operator (begonia's)

Vacaturenummer
6789
Plaatsnaam
Aalsmeer
Functie
Logistiek
Functienaam
Machine operator (begonia's)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in begonia's in Aalsmeer zijn wij op zoek naar een Machine operator. Houd jij van kwaliteit, ben jij oplossingsgericht en heb je technische kennis? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf bestaat sinds 1910 en is uitgegroeid tot een bloeiend familie bedrijf met passie en specialisatie in Begonia. Wij ontwikkelen onze eigen rassen via veredeling en selectie. Vanuit 3 vestigingen (Aalsmeer, Ermelo en Odeceixe in Portugal) voorzien wij onze klanten over de hele wereld met plantmateriaal van een breed sortiment begonia. Vanuit de vermeerdering locaties in Portugal en Ermelo worden wekelijks de onbewortelde stekken naar Aalsmeer gestuurd. Een deel wordt direct verdeeld en doorgestuurd naar klanten. Het grootste deel wordt in Aalsmeer beworteld. Op deze moderne kwekerij wordt er op meerdere lagen geteeld om het hele jaar een topproduct te kunnen leveren.

Functie
Als machine operator draag je de zorg voor het machinaal sorteren van onze stek. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de efficiëntie van de machine alsmede de sorteerprofielen. Je verzorgt samen met je collega operator het onderhoud en schoonmaken van de machine en lost kleine storingen zelf op. Naast je taak als operator verdeel je in de piekperiode ook de stekken naar individuele klanten, zodat alle klanten volgens klant specifieke eisen geleverd worden. We hebben een productie piek van December tot April. Buiten deze periode verricht je ook andere voorkomende werkzaamheden op de kwekerij.
Functie eisen
  • Technische kennis en/of ervaring als operator
  • MBO werk en denk niveau
  • Beheersing Nederlandse en Engelse taal
Functie aanbod
  • Een zelfstandige en uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Glastuinbouw
  • Bepaalde tijd contract met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
15-12-2020