Machine bediende (tomaten)

Machine bediende (tomaten)

Vacaturenummer
8747
Plaatsnaam
Beek en Donk
Functie
Technisch
Functienaam
Machine bediende (tomaten)
Functie inhoud
Voor Vereijken Kwekerijen in Beek en Donk zijn wij op zoek naar een Machine bediende.

Bedrijfsprofiel
Wij telen en verpakken met trots de bekende smaakvolle Tasty Tom tomaten. Daarbij zijn wij altijd bezig met innovatie op groot en klein gebied. Waar een ander op pauze staat geven wij flink gas! Ieder kwartaal is er een Vereijken bijeenkomst. Alle managers komen dan samen om iedereen bij te praten over wat er speelt op de vestigingen. Door van elkaar te leren verbeteren wij ons werk iedere dag!

De functie
Zorgen dat elke klant op tijd het juiste aantal tomaten krijgt? Daar zorg jij samen met je collega’s voor! Zie jij het als een uitdaging om die tomaten op tijd naar elke klant te rollen? Kom werken bij Vereijken Kwekerijen!

Jij zet je graag in om onze verpakkingshal soepel te laten verlopen. Door jouw inzet draaien al onze machines goed en zorg je voor je aan- en uitvoer van onze tomaten en de verpakkingen. Onze verpakkingshal is lekker cool (maximaal 20 graden!) en zelfs in drukke tijden hou jij daar dus je hoofd koel. Het werk bestaat uit verschillende onderdelen: aanvoer, fustruime, expeditie, schoonmaak en storingen. Je draagt dus zorg van begin tot eind en dat weet jij te overzien. Dus moet er eerst die storing opgelost worden of gezorgd worden voor voldoende tomaten op de lijnen? Na verloop van tijd weet jij precies waar je prioriteit ligt in zulke situaties: als de tomaten maar blijven rollen want stilstand is niet wat we willen!

Samen met het team van Machine Bediendes en jullie Teamleider werk je samen. Je weet dat je elkaar nodig hebt, want alleen kom je er sneller maar samen komen jullie veel verder. Echt teamwork dus! Ondertussen heb je ook oog voor de sfeer in het team, want naast de topprestaties waarnaar wij streven mag het ook gezellig zijn!

Werken in de verpakkingshal is werken tot het klaar is want de tomaat moet rollen! Afhankelijk van de drukte ben je eerder of later klaar, maar die tijd hou jij niet in de gaten. Jij weet hoeveel orders er nog klaar gezet moeten worden en dat is belangrijker dan een eindtijd. En als de tomaten goed rollen, weet jij ook dat je lekker op tijd naar huis kan. In de drukste periode werken we met een 2 ploegendienst en samen met je team zorg je dat er bij elke dienst voldoende Machine Bediendes zijn om alles draaiend te houden. Ook jij draait daar dan in mee.

En moet nou alles zo snel mogelijk gedaan worden? Nee want haast en spoed is zelden goed! Bij ons is kwaliteit zeker net zo belangrijk. Wij zien graag dat onze klanten tevreden zijn over de kwaliteit van onze tomaten. Dus zie je iets wat niet voldoet aan onze norm, meld het bij je Teamleider.
Functie eisen
  • Je hebt ervaring in een productieomgeving;
  • Je hebt enig technisch inzicht of vindt het leuk om dat te leren;
  • Je beheerst de Engelse of Nederlandse taal.
Functie aanbod
  • Het basisloon is €1.861 tot €2.090 bruto per maand, exclusief vaste en variabele toeslagen;
  • Je werkt 32 – 40 uur per week, maandag t/m zaterdag;
  • Gezelligheid! Bij Vereijken Kwekerijen kun je rekenen op gezellige personeelsfeesten en zomeractiviteiten zoals een BBQ of een Foodtruck event.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
09-08-2022