Loods Manager (paprika)

Loods Manager (paprika)

Vacaturenummer
7875
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Logistiek
Functienaam
Loods Manager (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikateler in De Lier zoeken wij een Loods Manager.

Het bedrijf:
Het betreft een grootschalig glastuinbouwbedrijf uit het Westland. Zij zijn gespecialiseerd in het telen en verpakken van snack en puntpaprika’s in grote aantallen.

De functie:
Voor de locatie in de Lier zoeken wij een gemotiveerde, fulltime Loods manager die ons bedrijf kan versterken met zijn kennis, kwaliteiten en doorzettingsvermogen! Geen ervaring met het werken in de groente en fruit maar wel de wil dit te leren? En wil jij werken in een omgeving waar kwaliteit en vooruitgang voorop staan?

Dan zoeken wij jou!
Je controleert de productie en ziet er op toe dat er efficiënt gewerkt wordt. Je wordt leidinggevende over ongeveer 10 medewerkers, en twee verpakkingslijnen Indien nodig stuur je zelfstandig de planning bij zodat verpakt product op tijd kan worden verladen naar de klant. Je instrueert en motiveert de medewerkers. Je controleert de producten en zorgt dat zij juist verpakt worden. Je bent voor alle de werkzaamheden die in de loods plaatsvinden eindverantwoordelijk. Je ziet toe op naleving van bedrijfs-, kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften (zoals ARBO, HACCP en kwaliteitsnormen).
Functie eisen
Wij zien jou graag duidelijk zelfvertrouwen en overtuiging tonen, aangezien jij onze centrale schakel bent. Uiteraard is verantwoordelijkheid hierin jouw belangrijkste kwaliteit! Een 9 tot 5 mentaliteit heb je niet, want jij stelt de stipte kwaliteitslevering aan de klant op nummer 1! Beheersing van de Engelse taal is een pré.
Functie aanbod
Je werkt samen met ons team dat zich kenmerkt door enthousiasme en gedrevenheid, in een open, directe en informele werksfeer. Ons pand is goed bereikbaar, en voorzien van prima faciliteiten. Je kunt rekenen passend salaris met goede arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
04-01-2022