Logistieke vliegende keep (potplanten)

Logistieke vliegende keep (potplanten)

Vacaturenummer
7973
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Logistiek
Functienaam
Logistieke vliegende keep (potplanten)
Functie inhoud
Voor een tropische potplantenkweker uit Honselersdijk zijn wij op zoek naar een Logistiek medewerker.

Bedrijfsprofiel
Op zoek naar een afwisselende baan in een bedrijf dat goed werkgeverschap hoog in het vaandel heeft staan? Dan is dit jouw kans! In maart zijn wij beloond met de Stigas Gezond & Vitaal werken-prijs 2021. Daar zijn we maar wat trots op! Bij een kennismaking laten we je graag zien wat je van ons mag verwachten.

Een familiebedrijf, een innovatief bedrijf, een gelukkig bedrijf. Waar op de meest slimme en duurzame manier planten worden gekweekt, culturen samenkomen en de pooltafel bij binnenkomst al zichtbaar is. Al meer dan 30 jaar zijn we gespecialiseerd in het produceren van tropische planten. Hier ligt ook echt onze passie, omdat planten helpen ons doel te bereiken: de wereld gezonder en gelukkiger maken.

De dagelijkse uitdaging om onze tropische groene planten netjes en op tijd bij onze klanten af te leveren is steeds weer een knap staaltje teamwork. Voor de afwisselende positie tussen de inpakkers en het transport zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. Ben jij stressbestendig en kom je in een jong, klein team in een dynamische groene omgeving helemaal tot groei? Lees dan verder!

De functie
Als logistiek medewerker heb je volop afwisseling in de dag. Het ene moment ben je te vinden bij de afleverstations van ons WPS-systeem om samen met het team inpakkers de bestellingen op karren te laden. Het volgende uur ben je in de schuur bezig om karren klaar te maken voor transport, of verwerk je binnenkomende handel. Hierbij hou jij continu oog voor kwaliteit en heb je een vooruitziende blik voor wat er verder die dag nog komt en gaat. Vanuit een pro-actieve houding draag jij jouw steentje bij en krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen.

De functie op ons bedrijf in Honselersdijk maakt deel uit van ons afleverteam dat bestaat uit 10 collega’s. Maar die kunnen niet zonder de andere 50 (vaste en flexibele) collega’s op deze locatie. Samen zorgen we met onze kwalitatief sterke groene planten voor tevreden klanten.
Functie eisen
We zoeken iemand die
  • De Nederlandse taal beheerst, Engels is een pre
  • Digitale basisvaardigen heeft
  • Een positieve en flexibele instelling heeft en goed om kan gaan met stress
  • Punctueel is met oog voor kwaliteit, zodat alles volgens onze specs de deur uit gaat
Functie aanbod
Wij bieden
  • Een leuke, afwisselende baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid met de uitdaging
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Het is een baan voor 5 dagen per week: maandag t/m vrijdag
  • Salaris conform cao glastuinbouw, passend bij jouw werkervaring
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
04-02-2022