Logistiek Teamleider (komkommers)

Vacaturenummer
5706
Plaatsnaam
Maasbree
Functie
Hoofd logistiek
Functienaam
Logistiek Teamleider (komkommers)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasbree, gedreven in het telen van komkommers en herfst tomaten, zoeken wij een Logistiek Teamleider.

Functieomschrijving
Als hoofd logistiek geef je leiding aan de medewerkers van het sorteringsproces en houd je toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden. Je beoordeelt de kwaliteit van het geoogst product, verzorgt diverse registraties en analyseert de kengetallen. Je initieert onderbouwde procesverbeteringen en organiseert het werk zodanig dat de werkuitvoering efficiënt en effectief verloopt en voldoet aan de kwaliteitsnormen, weten regelgeving. Daarnaast voer je regelmatig overleg met ondernemer en medewerkers.
Functie eisen
Met jouw pro-activiteit, leiderschapsvaardigheden en vakdeskundigheid weet je de logistieke werkzaamheden op een hoog niveau te organiseren. Je hebt enige jaren relevante werkervaring. Je kunt procesmatig denken, hebt technisch inzicht en beschikt over een goede dosis analytisch vermogen.
Functie aanbod
Een fulltime vaste functie met veel afwisseling en ruimte om zelf voorstellen te doen om het logistiek proces te verbeteren. Na een contract voor bepaalde tijd is er bij gebleken geschiktheid en een wederzijdse klik de mogelijkheid om in vaste dienst te komen.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
21-05-2019