Logistiek planner afdeling expeditie (Opkweek)

Logistiek planner afdeling expeditie (Opkweek)

Vacaturenummer
9032
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Productie
Functienaam
Logistiek planner afdeling expeditie (Opkweek)
Functie inhoud
Voor Beekenkamp Plants BV in Maasdijk zijn we op zoek naar een Logistiek planner afdeling expeditie.

Bedrijfsprofiel
Beekenkamp. Een begrip in de tuinbouw. Een familiebedrijf pur sang, met sinds 1951 ruim 2.900 medewerkers wereldwijd, een productie van meer dan 2 miljard jonge planten per jaar en een totaal areaal aan kassen van 90 hectare. Beekenkamp Group bundelt haar krachten in drie bedrijven. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Functie
Elke dag gaan er duizenden jonge planten naar onze afnemers. Planten die we zelf opkweken in Maasdijk, en planten die op een andere locatie opgroeien. Om orders op tijd klaar te hebben staan, komt er nogal wat kijken. Werk voor jou, als logistiek planner met een vooruitziende blik. Jij houdt continu in het oog wat er aan planten aankomt. En vooral: hoe we die op tijd in Maasdijk klaar hebben staan voor transport naar onze afnemers. Karren, trays, en platen genoeg? Vervoer met een van onze eigen vrachtwagens of van derden? En valt er toevallig ook een vracht te combineren met Deliflor Chrysanten?

Logistiek planner is daarmee een functie op een belangrijk kruispunt. Jouw rol is van groot belang, voor de efficiency, maar ook voor de klanttevredenheid. Zelfs bij een bedrijf als het onze gaat niet alles 100% goed. Een kar die omvalt bijvoorbeeld of vertraging in het proces. Dan schakel je met zowel de transportplanners, met Productie en met Verkoop om samen een oplossing te bedenken.
Je werkt met ons nieuwe transportmanagementsysteem, een slimme tool om zicht te houden op planten en materiaal.
Functie eisen
  • Je werkt en denkt minimaal op mbo-niveau.
  • Je werkt al een paar jaar in een functie die raakvlakken heeft met wat je bij ons gaat doen , het liefst ben je bekend met de glastuinbouw.
  • Je blijft nauwkeurig je werk doen, ook als het ’s zomers hoogseizoen is in onze bedrijven.
  • Je vindt het een uitdaging om elke dag de meest efficiënte oplossing te bedenken.
  • Je Nederlands en Engels zijn – sprekend en schrijvend – prima, als je ook Duits beheerst heb je een streepje voor.
Functie aanbod
Aan de slag gaan als logistiek planner op de afdeling Expeditie is misschien wel je startpunt, maar niet je eindpunt. Bij een bedrijf als Beekenkamp Group ligt er een wereld voor je open. Door je ervaring en eventueel opleidingen zie je jezelf groeien. Logisch dat we goeie en ambitieuze mensen stimuleren een stap verder te komen. Mogelijkheden genoeg. En aandacht voor jouw ontwikkeling is bij Beekenkamp Group gegarandeerd.

Ook al zijn we internationaal toonaangevend: je merkt bij ons nog echt die cultuur van een Westlands familiebedrijf. Prima sfeer, plezierige collega’s en een enthousiaste personeelsvereniging. Jouw inzet waarderen we met een goed salaris en moderne arbeidsvoorwaarden. Zoals aantrekkelijke opleidingsfaciliteiten als je verder wilt komen.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
22-11-2022