Logistiek Medewerker (Veredeling)

Logistiek Medewerker (Veredeling)

Vacaturenummer
7621
Plaatsnaam
Noordwijkerhout
Functie
Logistiek
Functienaam
Logistiek Medewerker (Veredeling)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar met een locatie in Noordwijkerhout zijn wij op zoek naar een Logistiek Medewerker.

Bedrijf
Het bedrijf is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft het bedrijf een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van het bedrijf is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

De functie
Wij groeien en bloeien! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als Logistiek Medewerker op onze afdeling Warehouse ben je een spin in het web van alle logistieke activiteiten.

In deze veelzijdige functie is geen kwartaal hetzelfde. Hierin ben je samen met je collega’s van het warehouse medeverantwoordelijk voor de processen en het resultaat.

Ontwikkeling vinden we binnen ons bedrijf belangrijk en we leren je dan ook graag de veelzijdigheid van onze producten!

Wil jij met ons mee werken, denken en bouwen aan het logistiek proces in deze veelzijdige functie? Dan is deze functie echt wat voor jou!

Als Logistiek Medewerker behoor je tot het team ‘Warehouse’ samen met 5 collega’s inclusief teamleider. In dit team hebben we een no-nonsense mentaliteit, steken we graag de handen uit de mouwen en zijn we oplossingsgericht. Loyaal, flexibel en hands-on zijn eigenschappen die naadloos aansluiten bij ons team.

  • Orderpicken in een gekoelde omgeving;
  • Orders inpakken / verzendklaar maken;
  • Je leert de kwaliteit van de knollen te beoordelen en met deze kennis uiteindelijk zelfstandig kwaliteitscontroles realiseren.

Met deze taken ben je medeverantwoordelijk voor de gehele logistieke flow in het warehouse.
Functie eisen
  • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante MBO opleiding;
  • Je bent een schoolverlater en/of hebt 1 -5 jaar werkervaring;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent een teamplayer en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen;
  • Je bent accuraat, kan zowel in het team als zelfstandig werken, bent stressbestendig en kan goed omgaan met veranderingen;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat, of bereid deze te halen;
  • Je bent flexibel en hebt bij voorkeur ervaring in of affiniteit met de bloembollensector.
Functie aanbod
Wij hebben enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Wij bieden onze medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
08-11-2021