Logistiek medewerker (Tomaten)

Logistiek medewerker (Tomaten)

Vacaturenummer
8056
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Functie
Logistiek
Functienaam
Logistiek medewerker (Tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in 's Gravenzande zijn wij op zoek naar een Logistiek medewerker.

Het bedrijf:
Wij zijn een innoverende specialist in tomaten met als passie om elk type consument dagelijks, op meerdere momenten te laten genieten van de gezonde en smaakvolle producten. Binnen onze organisatie werken 29 toonaangevende producenten van topkwaliteit tomaten samen. Telers die samen kennis en innovaties ontwikkelen en deze onderling delen. Bijvoorbeeld op het gebied van teelt, gewasbescherming en energie. De aangesloten telers telen tomaten op in totaal 420 hectare. Met ons hoofdkantoor in het Westland, leveren we tomaten in heel Europa. De gemiddelde leeftijd van onze totaal 106 medewerkers is 39 jaar, verhouding man/vrouw 75%/25%.

Functie
Als Logistiek Medewerker assisteer je bij de dagelijkse werkzaamheden in de verpakkingsruimte. Daarnaast heb je contact met de chauffeurs en bezoekers en je regelt de logistieke planning. De registratie van het in- en uitgaande fust hoort ook bij je taken evenals het oplossen van storingen en onderhouden van de machines. Ook controleer je dagelijks de kwaliteit van onze tomaten en verzorg en verwerk je het product.
Functie eisen
  • Die in het bezit is van een MBO werk- en denkniveau
  • Die flexibel is en bereid om - indien nodig - op zaterdag te werken.
  • Die stressbestendig is en rust kan bewaren in een hectische omgeving.
  • Met enige technische aanleg i.v.m. onderhoud aan de machines.
  • Die de Nederlandse taal goed beheerst en de basis Engels spreekt.
Functie aanbod
Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch teeltbedrijf. Hierbij horen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je maakt onderdeel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ook scholingsmogelijkheden bespreken we graag met jou. Ben jij die enthousiaste teamspeler die graag bij wil dragen aan een goede werksfeer? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
03-03-2022