Vacature Logistiek medewerker (tomaten)
Logistiek medewerker (tomaten)

Logistiek medewerker (tomaten)

Vacaturenummer
7415
Plaatsnaam
Vierpolders
Functie
Logistiek
Functienaam
Logistiek medewerker (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Vierpolders zijn wij op zoek naar een Logistiek medewerker.

Het bedrijf:
Het betreft een ambitieus familiebedrijf. Tomaten telen zit in hun bloed. Met een gedreven team willen zij een goed een lekker product neer zetten. Presteren en fun gaat bij hun hand in hand. De locaties zijn gevestigd in ’s-Gravenzande en in Vierpolders. Ze telen hun trostomaten in kassen met en zonder belichting. Dit geeft ze de mogelijkheid om jaarrond tomaten te produceren. Men kenmerkt zich door de passie voor groeien, de liefde voor tomaten en de zorg voor de natuur. Past dit ook bij jou? Ze komen graag met je in contact.

De functie
Wij werken met een gezond en lekker natuurproduct. Als Logistiek medewerker ben jij degene die de laatste check doet voordat het ons pand verlaat. Elke dag gaan er over de machines 22.000 kg aan heerlijke trostomaten. Op jaar basis is dit zo’n 3,7 miljoen kg. Veel hé? Om ervoor te zorgen dat alles in de verpakkingshal op rolletjes loopt, zoeken wij een Logistiek medewerker die technisch inzicht heeft en van aanpakken houdt.

Wat ga je doen?
Samen met het team wordt er een aanvoer prognose bepaald, dit wordt gedeeld met onze verkooporganisatie. Met de verkopers hou je dagelijks contact zodat je weet in welke fust er geleverd moet worden en naar welke klant wij mogen leveren. Met de eindklant hou je telefonisch contact om een eindtijd af te spreken wanneer het verpakte product klaar staat om te verladen. Je zorgt voor een juiste administratieve afhandeling en dit verwerk je in ons systeem.

Top kwaliteit leveren is van groot belang. Een keer in de week komt de keurmeester langs die het product controleert. Dit zorgt ervoor dat er altijd een goed en gezond product verkocht wordt aan de klant. Daarnaast keur jij zelf het product elke dag.

Om het product te kunnen verladen aan de klant hebben wij diverse machines draaien. Vanuit de kas komen de oogstkarren in de verkappingshal terecht om gewogen te worden. In de verpakkingshal werken een aantal sorteermedewerkers die door jou worden aangestuurd. Als alle kistjes/doosjes zijn gewogen en gecontroleerd op kwaliteit zijn, worden ze hierna op een pallet gepalletiseerd en voorzien van bindlint en hoeklatten, dit gebeurt vrijwel allemaal automatisch. Met de pompwagen rij jij de pallets in de juiste vakken, klaar voor transport!

Bij veel automatiseringen hoort ook veel onderhoud. Dagelijks vul jij de accu’s met demiwater bij, maak je de draaiende delen van de machines goed schoon en of smeer je ze in en stel je alle sensoren af. Een schone werkplek is van groot belang omdat wij werken met voedsel, daar staan hygiëne protocollen hoog in het vaandel.
Functie eisen
 • Technisch inzicht
 • Oog voor kwaliteit
 • Gericht op efficiëntie
 • Ambitieus en gaat geen uitdaging uit de weg
 • Heftruck certificaat (pre)
Functie aanbod
 • Fulltime dienstverband
 • Verantwoordelijkheid/zelfstandigheid
 • Passend salaris
 • 25,5 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Gemotiveerd team
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
20-08-2021