Vacatures

Logistiek medewerker teelt (orchideeën)

Vacaturenummer
5792
Plaatsnaam
Nootdorp
Functie
Logistiek
Functienaam
Logistiek medewerker teelt (orchideeën)
Functie inhoud
Voor een orchideeënkwekerij in Nootdorp zijn wij op zoek naar een Logistiek medewerker teelt.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij is een vooruitstrevend familiebedrijf gevestigd in Nootdorp en gespecialiseerd in de teelt van een unieke serie exclusieve orchideeën voornamelijk voor de Europese markt. De kwaliteit van het product wordt bepaald door de ogen en handen van de medewerkers die met passie werken aan deze unieke serie kwaliteitsorchideeën.

Functieomschrijving
Onder de verantwoordelijkheid van de teeltcoördinator én aan de hand van de teeltplanning en de gestelde kaders van dit bedrijf werk je zelfstandig aan het proces van de interne logistiek; je bewaakt het interne logistieke proces en voert de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit.
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:
  • Zorgen voor een optimale benutting van de kasbezetting;
  • Signaleren van afwijkingen op de kwaliteit van de planten;
  • Accuraat bedienen van de PLC;
  • Meewerken aan voorkomende teeltwerkzaamheden zoals: bloeirapen en het schoonhouden en onderhouden van de werkplek en -omgeving.
Functie eisen
Je bent enthousiast, energiek, flexibel. Je werkt planmatig, gedisciplineerd en bent bestand tegen zwaardere lichamelijke belasting. Je kunt goed zelfstandig werken en improviseren, hebt logistiek inzicht en oog voor orde en netheid. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, PC vaardigheden en affiniteit met de tuinbouw.
Functie aanbod
Een uitdagende, veelzijdige baan met veel werkplezier in een team van betrokken en enthousiaste collega’s. Een (in eerste instantie) jaarcontract op basis van de cao voor de glastuinbouw met een salaris overeenkomstig ervaring.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
09-07-2019