Logistiek medewerker (potplanten)

Logistiek medewerker (potplanten)

Vacaturenummer
8001
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Logistiek
Functienaam
Logistiek medewerker (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Honselersdijk zijn wij op zoek naar een Logistiek medewerker (parttime/fulltime).

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf verzorgt de opkweek van potplanten voor retailers. We zijn een familiebedrijf met meerdere glastuinbouwbedrijven binnen de regio, De hoofdlocatie is gevestigd in Naaldwijk.

De functie
In de functie van logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de uitgaande goederen. Je zorgt voor het juist verladen van de karren en/of pallets en het juist afhandelen van de vrachtpapieren met de chauffeur.

De chauffeur van het externe transportbedrijf meldt zich bij jou met een ritnummer en jij pakt de daarbij behorende vrachtpapieren. Jij zorgt ervoor dat de chauffeur het juiste aantal karren en/of pallets met planten meeneemt en uiteindelijk zorg je voor een goede afhandeling van de vrachtpapieren.
Functie eisen
Wij zijn op zoek naar zowel parttime als fulltime logistiek medewerkers. Ben jij iemand die je studie wilt combineren met deze mooie functie of ben jij iemand die graag fulltime aan de slag wil gaan? Allebei is dit mogelijk bij ons. Flexibiliteit is belangrijk voor deze functie. Het aantal uren dat jij bij ons wilt werken is bespreekbaar. Zaterdagochtend en begin middag is er vaak transport.
Functie aanbod
Wij bieden je een salaris die passend is bij je functie, ervaring en inzetbaarheid. Het betreft een functie op zowel parttime als fulltime basis. Certificaten die benodigd zijn voor de logistieke werkzaamheden kun je bij ons behalen. Je werkt op verschillende locaties, dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde zal zijn.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
15-02-2022