Logistiek medewerker (plantenkwekerij)

Logistiek Medewerker (plantenkwekerij)

Vacaturenummer
6794
Plaatsnaam
Meterik
Functie
Logistiek
Functienaam
Logistiek Medewerker (plantenkwekerij)
Functie inhoud
Voor een kweker van aardbeiplanten en aspergeplanten in Meterik zijn wij op zoek naar een Logistiek Medewerker.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een familiebedrijf met al meer dan 55 jaar ervaring in de vermeerdering en opkweek van aardbeiplanten, aspergeplanten, vruchtboomonderstammen en rode bessenplanten. Men levert kwalitatief hoogwaardig plantmateriaal aan professionele telers in heel Europa.

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de in- en opslag van het gesorteerde plantmateriaal. Je houdt je bezig met het gereedmaken van klantorders, waarbij je zelf orders, afleverbonnen en labels print. Hierbij voer je controle uit op de kwaliteit van het plantmateriaal. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor de koeling en het koelproces en beheer je de emballage. Ook stuur je een klein team aan in de verpakkingsafdeling. Een opgeruimde werkomgeving vind je belangrijk.
Functie eisen
Je bent praktisch, gestructureerd en zelfstandig. Bovendien ben je in staat om het werk te zien en het overzicht te bewaren. Je kan goed omgaan met deadlines. Tevens ben je flexibel inzetbaar en bereid op zaterdag te werken. Werken met plezier vind jij belangrijk en je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team. Verder ben je enthousiast en weet je van aanpakken. Je hebt heftruck-ervaring en talent voor en/of ervaring in een vergelijkbare functie. Met jouw passie en gevoel voor planten en technisch inzicht weet jij oplossingen te vinden voor vragen. Je hebt basiskennis van de Duitse, Engelse en Nederlandse taal. Pools is een pre. Daarnaast heb je een goede rekenvaardigheid, basiskennis van automatisering (MS Office) en beschik je over een MBO werk- en denkniveau.

Heb jij er plezier in om onze producten op de juiste tijd op de juiste plaats te krijgen, dan is deze baan echt iets voor jou!
Functie aanbod
Een zeer afwisselende en uitdagende functie binnen een sterk groeiend en internationaal opererend bedrijf, met leuke, enthousiaste en professionele collega’s. Ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van (interne) opleidingen en trainingen. Goede begeleiding en ondersteuning bij de inwerkperiode door jouw collega’s. Bovenal bieden wij een prettige werksfeer. Het salaris is marktconform met een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
22-12-2020