Logistiek medewerker/ Orderpicker (Lelies)

Logistiek medewerker/ Orderpicker (Lelies)

Vacaturenummer
8150
Plaatsnaam
Rijnsburg
Functie
Logistiek
Functienaam
Logistiek medewerker/ Orderpicker (Lelies)
Functie inhoud
Voor een leliekwekerij in Rijnsburg zijn wij op zoek naar een Logistiek medewerker/ Orderpicker.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf produceert jaarlijks 20 miljoen lelies van excellente kwaliteit op zes verschillende locaties. De locaties zijn gevestigd in Rijnsburg, Lisserbroek, Honselersdijk en Almere. Het bedrijf is een duurzaam professioneel markgericht bedrijf met een energiek team die de lelie delen als gezamenlijke passie. Het werken met de groeiende meesterwerken, de lelies, inspireert ons iedere dag om het beste uit ons zelf en elkaar te halen. Ben jij praktisch ingesteld en een echte aanpakker? Dan is werken bij ons zeker iets voor jou.

Functie
Jouw werkdag begint om 6:00 uur. Je controleert de binnengekomen bestellingen en je zorgt samen met een collega dat deze worden klaargezet voor transport. Je werkt samen binnen een klein team. Zodra jouw eigen werk klaar is help je jouw collega’s met het wegzetten van de geproduceerde bloemen in de cel en zorg je dat de voorraad klopt. Jouw dagtaak is voltooid als de koelcel weer netjes is voor de volgende dag.
Functie eisen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een flexibele instelling voor 32-40 uur per week. Je houdt van aanpakken en bent graag fysiek bezig. Nauwkeurig werken is voor deze functie belangrijk. Ervaring in een vergelijkbare functie is een meerwaarde, maar niet noodzakelijk. Wij zoeken iemand met een proactieve houding.
Functie aanbod
Afwisselend werk binnen een klein team in een modern bedrijf, een passend salaris en goede werkomstandigheden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
31-03-2022