Logistiek medewerker (chrysanten)

Logistiek medewerker (chrysanten)

Vacaturenummer
7495
Plaatsnaam
Hensbroek
Functie
Logistiek
Functienaam
Logistiek medewerker (chrysanten)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar en veredelaar van chrysanten in Hensbroek zijn wij op zoek naar een Logistiek medewerker

  • Het bedrijf:
Nederland is wereldwijd gezien de grootste speler in de sierteelt. Die positie hebben we te danken aan bedrijven die continu innoveren. Wij zijn er één van. We behoren internationaal gezien tot de grootste veredelaars en vermeerderaars van de chrysant. Continu vernieuwen we het assortiment met aantrekkelijke rassen. Zo houden we de focus van de consument op de chrysant vast. Dat doen we niet alleen in eigen land, maar mondiaal via distributeurs en eigen verkoopkantoren in Colombia en Zuid-Afrika. Onze productielocaties in Hensbroek en Tanzania voorzien klanten in grote delen van de wereld van chrysantenstekken.

Met een team van 170 eigen medewerkers op de locatie Hensbroek werken we er elke dag aan om de volgende stap te zetten. Als groeiend familiebedrijf, opererend in een dynamische wereld, zoeken we talent om ons verder te brengen. Mensen met kwaliteiten en capaciteiten die de potenties van de internationale sierteelt zien. Ben jij zo iemand, als logistiek medewerker binnen ons concern?

  • De functie:
Wij zijn de internationale leverancier van baanbrekende rassen. De chrysantenstekken van deze baanbrekende rassen worden op onze locatie in Hensbroek verwerkt en komen op de afdeling logistiek intern aan om gereed gemaakt te worden voor aflevering naar de klanten. Als logistiek medewerker werk je in een team en zorg je samen voor het interne transport van de chrysantenstekken en de verwerking van de orders. De ene dag ben je de bestuurder van de plaats/haal wagen in de kas en zet je de stekken op de juiste plek. De andere dag help je mee met de orderverzameling en het verzendklaar maken van de stekken in de koelcel of op de expeditie. Bij storingen kan je direct schakelen en zorg je ervoor dat deze verholpen worden zodat de verwerking door kan gaan. Omdat het proces op de afdeling logistiek intern bijna continue doorloopt ben je flexibel inzetbaar. En natuurlijk let je erop dat de orders kloppen zodat onze chauffeurs onze chrysantenstekken tijdig en compleet bij de klanten kunnen afleveren.
In deze functie leg je verantwoording af aan de bedrijfsleider beworteling & logistiek.

  • Jouw taken:
Je bestuurt de plaats/haalwagen op de afdeling teelt en zorgt voor een juiste plaatsing van de bakken met chrysantenstekken.
Je zorgt voor de verwerking van de onbewortelde stekontvangsten vanuit de buitenlandse productielocaties en zet de benodigde partijen klaar voor de steekafdeling.
Je verwerkt de orders voor onbeworteld stek en maakt deze verzendklaar.
Je werkt mee op de expeditie om de orders te verzamelen en verzend klaar te maken voor transport.
Functie eisen
  • Je beschikt over een Mbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt werkervaring opgedaan in een logistieke omgeving of vindt het leuk om hier werkzaam in te zijn.
  • Je bent computervaardig, hebt enig technisch inzicht en bent stressbestendig.
  • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en bent een aanpakker.
  • Je bent nauwkeurig en accuraat en flexibel in werktijden.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en kunt omgaan met Engelstalige software.
  • Je vindt het leuk om in een team te werken maar kan ook zelfstandig werken.
Functie aanbod
Reken bij ons op een functie met veel zelfstandigheid. Je initiatief wordt hier écht gewaardeerd. De sfeer op het bedrijf stimuleert je om alles uit jezelf te halen wat erin zit en verder te komen. En wat salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden betreft: wij weten wat specialisten waard zijn.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
01-09-2021