Vacatures
Logistiek medewerker

Logistiek medewerker

Vacaturenummer
9012
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Functie
Logistiek
Functienaam
Logistiek medewerker
Functie inhoud
Voor Prominent in ‘s-Gravenzande zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker.

Bedrijfsprofiel
Prominent is een innoverende specialist in tomaten. Het is onze passie om elk type consument dagelijks te laten genieten van onze gezonde en smaakvolle producten. Onze organisatie bestaat uit drie eigen teeltbedrijven en 29 aangesloten telers met in totaal 360 hectare tomaten. De bedrijven zijn voornamelijk gevestigd in Westland.

De functie
Als Logistiek Medewerker assisteer je bij de dagelijkse werkzaamheden in de verpakkingsruimte. Daarnaast heb je contact met de chauffeurs en bezoekers en je regelt de logistieke planning. De registratie van het in- en uitgaande fust hoort ook bij je taken evenals het oplossen van storingen en onderhouden van de machines. Ook controleer je dagelijks de kwaliteit van onze tomaten en verzorg en verwerk je het product.
Functie eisen
  • Die in het bezit is van een MBO werk- en denkniveau
  • Die flexibel is en bereid om - indien nodig - op zaterdag te werken.
  • Die stressbestendig is en rust kan bewaren in een hectische omgeving.
  • Met enige technische aanleg i.v.m. onderhoud aan de machines.
  • Die de Nederlandse taal goed beheerst en de basis Engels spreekt.
Functie aanbod
Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch teeltbedrijf; het kenniscentrum van Prominent Groeneweg te ‘s-Gravenzande. Hierbij horen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je maakt onderdeel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ook scholingsmogelijkheden bespreken we graag met jou. Ben jij die enthousiaste teamspeler die graag bij wil dragen aan een goede werksfeer? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
18-11-2022