Vacatures
Logistiek medewerker

Logistiek medewerker

Vacaturenummer
8952
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Logistiek
Functienaam
Logistiek medewerker
Functie inhoud
Voor een zomerbloemenkwekerij uit Bleiswijk zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker.

Bedrijfsprofiel
Deze kwekerij teelt al 20 jaar snijbloemen. Op 40000 meter worden zomerbloemen geteeld. Wij telen diverse zomerbloemen jaarrond. Omdat er veel ervaring is met belichting vanuit de rozen, kan deze kennis worden toegepast op de zomerbloemen. De bloemen houden van warmte en licht. De zomerbloemen worden dan ook onder veel licht geteeld, om een excellente kwaliteit jaarrond te verkrijgen.

In veel van onze soorten zijn we uniek en de enige die ze aanbieden.

De functie
De bloemen worden met een Furora Nova verwerkt, deze machine kijkt naar het aantal open bloemen, naar de steeldikte, steel lengte en het aantal bladeren aan de tak. Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker die het verwerken van de bloemen gaat coördineren. Samen met een team van 2-3 medewerkers zorg jij ervoor dat de bossen op een uniforme en nette manier richting de klant gaan. Daarnaast verwerk je met het team ook bloemen van andere kwekers uit bijvoorbeeld Portugal. Hier worden andere logistieke eisen aan gesteld. Jouw verantwoordelijkheden zijn:
  • Het oplossen van eerstelijnsstoringen aan de machine;
  • Veilingbrieven maken;
  • Klant specifieke orders maken;
  • Contact met de transporteur over het aantal karren wat opgehaald moet worden en het aantal lege karren en fust wat je de volgende dag weer nodig hebt;

Je legt verantwoording af aan de bedrijfsleider. Wanneer het rustig is bij het verwerken van de bloemen zul je ook werkzaamheden in de kas verrichten.
Functie eisen
We zijn op zoek naar een enthousiast persoon. Ervaring is voor ons niet belangrijk. Persoonlijkheid en enthousiasme des te meer. Competenties die nodig zijn om deze functie goed uit te voeren zijn; communicatief vaardig, vooruit kunnen denken en plannen, technisch aangelegd, en kwaliteitsbewust. Het in een pre wanneer je in het bezit bent van een heftruckcertificaat.
Functie aanbod
Wij bieden een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Elke dag klaar jij samen met jou team de klus. Uiteraard is het salaris passend en conform de cao Glastuinbouw. Wij werken maandag t/m vrijdag.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
07-11-2022