Logistiek manager (paprika)

Logistiek manager (paprika)

Vacaturenummer
7162
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Logistiek
Functienaam
Logistiek manager (paprika)
Functie inhoud
Paprika Kwekerij van den Bosch in Bleiswijk zoekt een Logistiek manager.

Bedrijfsprofiel
Kwekerij van den Bosch is een echt familiebedrijf gestart in 1854. Bij Kwekerij van den Bosch willen we de beste zijn in wat we doen, staat innovatie centraal en proberen we iedere dag een stukje beter te worden. Dit doen we als hecht team binnen de gezelligheid van een familiebedrijf. Het bedrijf is daarvoor in 2020 beloond met de 3e prijs voor “meest ondernemende teeltbedrijf”.

Het bedrijf bestaat uit twee locaties. De vestiging in Bleiswijk is gespecialiseerd in de teelt van groene paprika’s op een oppervlakte van 5,5 hectare. Met de vestiging in Berkel en Rodenrijs heeft het bedrijf zich in korte tijd ontwikkeld tot specialist in de unieke teelt van bramen onder belichting. Daarnaast wordt er gewerkt aan internationale uitbreiding. Wij zijn een bedrijf met visie, ambitie en oog voor duurzaamheid. Om deze ambities te kunnen waarmaken zoeken wij iemand die verantwoordelijkheid neemt voor het verwerken van de paprika’s.

Functie
Jij bent de schakel die zorgt dat de geoogste paprika’s bij de klant komt. Je hebt contact met de teeltmanager om te plannen hoeveel paprika’s er zijn en wat de kwaliteit is. Bij de afdeling verkoop informeer je naar de markt. Deze informatie gebruik je om het werkproces zo efficiënt mogelijk in te richten en de juiste kwaliteit te leveren. Je geeft leiding aan het sorteerteam en werkt zelf actief mee. Daarnaast zorg je voor aanvoer van de benodigde verpakkingsmaterialen en verwerk je inkomende orders. Je houdt contact met de teeltmanager en bedrijfsleider en maakt samen een weekplanning tijdens de weekstart.

Samengevat:
 • Verantwoordelijk om de paprika bij de klant te krijgen
 • Communiceert met teeltmanager en verkoop
 • Stuurt het verpakkingsproces
 • Controleert de kwaliteit
 • Geeft leiding aan het sorteerteam
 • Coördineert logistieke stromen
 • Inkoop van verpakkingsmaterialen
 • Verwerkt verkooporders
Functie eisen
Je bent een teamspeler en communicatief vaardig. Je neemt verantwoordelijkheid en streeft samen met je team naar topprestaties. Het plannen en organiseren van processen is voor jou geen probleem. Je bent flexibel en in staat te anticiperen op veranderende omstandigheden. Je houdt overzicht en bent continue opzoek naar verbetering. Daarnaast ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken en dingen aan te pakken.

Wat zoeken we in jou?
 • Affiniteit met de sector is een pré, maar geen noodzaak;
 • Mbo werk- en denkniveau.
 • Gemotiveerd om door te groeien
Functie aanbod
Je komt terecht binnen een gezellig familiebedrijf dat voortdurend in beweging is. Wij bieden een fulltime afwisselende en verantwoordelijke functie met ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor persoonlijke groei.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
28-04-2021