Logistiek Administratief Medewerker (Veredeling)

Logistiek Administratief Medewerker (Veredeling)

Vacaturenummer
8386
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Logistiek
Functienaam
Logistiek Administratief Medewerker (Veredeling)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar met een locatie in De Lier zijn wij op zoek naar een Logistiek Administratief Medewerker.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft het bedrijf een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van het bedrijf is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Functie
Het bedrijf groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als Logistiek Administratief Medewerker ben je de spil van de Supply Chain op onze locatie. Jij krijgt energie van het verder op- en uitbouwen van de administratieve processen, ondersteunen van collega’s in hun administratief werk en een functie eigen maken.

Binnen de Supply Chain hebben we diverse (administratieve) processen waarbij de afhandeling cruciaal is. Alle ingekochte goederen dienen accuraat verwerkt te worden, je heb contact met leverancier(s) aangaande te betalen facturen en/of zendingen en je werkt nauw samen met je collega’s van Supply Chain.

Je rapporteert aan de Supply Chain Manager en maakt onderdeel uit van een divers en gezellig team. Daarbij hebben we minstens één keer per jaar een teamuitje!

Taken
 • Je beheert de relatie met de leveranciers en maak je, in overleg met je leidinggevende, ook de afspraken (contact zowel telefonisch als per e-mail).
 • Verder op- en uitbouwen en coördineren van het gehele administratieve proces; het controleren van facturen, (het opstellen van) het administratieve proces rondom fusten, inkooporders bevestigen, de administratieve doorlooptijd controleren en controleren van gewerkte uren van inhuur medewerkers.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het administratieve proces.
 • Je collega’s ondersteunen met het uitvoeren van administratieve taken als bijvoorbeeld invoerwerk voor hun taak/taken.
 • Actief meebouwen aan een groeiende organisatie en de professionalisering van de afdeling Supply Chain.
Functie eisen
 • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante MBO4 opleiding en hebt bij voorkeur relevante werkervaring.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent communicatief zeer vaardig en professioneel.
 • Je ziet problemen niet als moeilijkheden maar als uitdagingen om op te lossen.
 • Je werkt secuur en accuraat, zowel met keuringsdocumenten als met het maken van facturen.
 • Je kunt zelfstandig werken, bent nieuwsgierig en neemt de verantwoordelijkheid voor jouw administratieve processen.
 • Je bent service- en oplossingsgericht en kunt snel schakelen.
 • Je bent leergierig en vind het leuk steeds nieuwe dingen te leren.
 • Je bent een teamspeler die wil bijdragen aan de professionalisering van de afdeling.
Functie aanbod
Het bedrijf heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Het bedrijf biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Wij bieden de mogelijkheid tot hybride werken, inclusief thuiswerkvergoeding en een vergoeding voor de inrichting van een thuiswerkplek. Werktijden zijn flexibel en in overleg te bepalen. Deze vacature valt onder de cao Open Teelten welke o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling bij BPL Pensioen biedt. Wij investeren in jouw toekomst door een groot deel (2/3) van de pensioenpremie te betalen.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
17-05-2022