Locatieverantwoordelijke (orchideeën)

Locatieverantwoordelijke (orchideeën)

Vacaturenummer
7079
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Management functies
Functienaam
Locatieverantwoordelijke (orchideeën)
Functie inhoud
Voor een Orchideeënkwekerij in Bleiswijk zoeken wij een Locatie verantwoordelijke.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn een betrouwbare en professionele partner voor de levering van tafelorchideeën, de Phalaenopsis in potmaat 9 cm. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide productiefaciliteiten staan garant voor kwaliteit. Van helderwit tot felroze, van donkerpaars tot limegroen, maar ook geel met een red lip of spotted. Onze tafelorchideeën zijn stuk voor stuk uitblinkers in kleur. Deze sfeermakers maken van een huis uw thuis!

Functie
Op deze locatie vindt het stokken proces plaats. Jij zorgt ervoor dat de planten op tijd en volgens de normen op het gebied van kwaliteit en kwantiteit worden verwerkt. Je organiseert, plant en coördineert alle werkzaamheden en zorgt ervoor dat er voldoende medewerkers beschikbaar zijn om het werk te kunnen uitvoeren. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de locatie en heb je nauw contact met de Teeltspecialist als het gaat om het beoordelen van de rijpheid t.b.v. het intern transport en de stokplanning. Naast al deze werkzaamheden komen er ook nog administratieve werkzaamheden bij kijken, zoals voorraadbeheer, urenregistratie, KPI rapportages. In deze functie rapporteer je aan het Hoofd Productie.
Functie eisen
Voor deze functie dien je te beschikken over MBO werk- en denkniveau. Een agrarische opleiding is een pre. Daarnaast heb je 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de glastuinbouw. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en je spreekt ook goed Engels. Daarnaast herken je jezelf in de volgende eigenschappen en kwaliteiten: verantwoordelijkheidsgevoel, leidinggevende en organisatorische capaciteiten, resultaat- en oplossingsgericht.
Functie aanbod
Een afwisselende en verantwoordelijke baan met groei ambities. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Plaatsingsdatum
17-03-2021