Locatiemanager in dynamisch bedrijf (Paprika)

Locatiemanager in dynamisch bedrijf (Paprika)

Vacaturenummer
8716
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Management functies
Functienaam
Locatiemanager in dynamisch bedrijf (Paprika)
Functie inhoud
Voor Kwekerij van den Bosch zijn wij op zoek naar een Locatiemanager in dynamisch bedrijf.

Bedrijfsprofiel
Bosch Growers is een echt familiebedrijf gestart in 1854. Bij Bosch Growers willen we de beste zijn in wat we doen, staat innovatie centraal en proberen we iedere dag een stukje beter te worden. Dit doen we als hecht team binnen de gezelligheid van een familiebedrijf.

Het bedrijf heeft twee locaties. De vestiging in Bleiswijk is gespecialiseerd in de teelt van groene paprika’s op een oppervlakte van 5,4 hectare. Met de vestiging in Berkel en Rodenrijs heeft het bedrijf zich in korte tijd ontwikkeld tot specialist in de teelt van bramen onder belichting. Daarnaast wordt er gewerkt aan internationale uitbreiding.
Wij zijn een bedrijf met visie, ambitie en oog voor duurzaamheid. Om deze ambities te kunnen waarmaken zoeken wij iemand die verantwoordelijkheid neemt voor onze paprika locatie.

Functie
Jij hebt de verantwoordelijkheid van plant tot klant. Als spil in het locatieteam hou je overzicht en stimuleer je optimalisatie.
Tijdens de weekstart presenteer je de arbeidsplanning, bespreek je de prestaties (KPI’s), en geef je leiding aan het proces van ‘continu verbeteren’. Dagelijks overzie je de voortgang en pas je, indien nodig, de planning aan. houdt hierover contact met de uitzendbureaus.

Samen met de teamleider overzie je de processen in de kas. Je geeft leiding aan, en bent onderdeel van, het sorteerteam. Je bent verantwoordelijk voor de efficiëntie en de kwaliteit van het sorteerproces. Door afstemming met de afdeling verkoop geef je invulling aan de bestellingen. Je bent flexibel en springt bij waar nodig.
Tijdens het wisselen van de teelt ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en het halen van de planning.

Samengevat:
  • Verantwoordelijkheid van plant tot klant
  • Spil van het locatieteam (teamleider, teeltmanager en assistent sorteermanager)
  • Aanjager van verbetering
  • Verantwoordelijk voor jaar, week en dag planningen
  • Geeft leiding aan, en onderdeel van, het sorteerteam
Functie eisen
Je bent een teamspeler, sociaal en communicatief vaardig. Je neemt verantwoordelijkheid en streeft samen met je team naar topprestaties. Het plannen en organiseren van processen is voor jou geen probleem. Je bent flexibel en in staat te anticiperen op veranderende omstandigheden. Je houdt overzicht en bent continue opzoek naar verbetering. Daarnaast ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken en dingen aan te pakken.

Wat zoeken we in jou?
  • Ervaring in de sector
  • HBO werk- en denkniveau.
  • Nog niet de ervaring maar wel de ambitie? Geen probleem, wij helpen je groeien!
Functie aanbod
Je komt terecht binnen een gezellig familiebedrijf dat voortdurend in beweging is. Wij bieden een fulltime afwisselende en verantwoordelijke functie met ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor persoonlijke groei.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
13-07-2022