Locatiemanager

Locatiemanager

Vacaturenummer
7537
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Locatiemanager
Functie inhoud
Voor een leliekwekerij in Kwintsheul zoeken wij een locatiemanager.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn al meer dan 65 jaar gespecialiseerd in het telen van lelies. Met alle kennis en kunde weten we de beste kwaliteit en ultieme service te leveren. Voor onze locatie aan de Bovendijk te Kwintsheul, zijn we op zoek naar een gedreven collega die samen met ons de “true gentleman service” kan bieden aan onze klanten.

Functieomschrijving
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering op onze locatie in Kwintsheul, welke je uitvoert met een enthousiast en ervaren team. Als locatiemanager ben je verantwoordelijk voor een optimaal teelt- werkproces, goed functionerende en gemotiveerde medewerkers, prettig contact met klanten en een positief bedrijfsresultaat.

Je weet van aanpakken, toont eigen initiatief, bent oplossingsgericht en helpt graag mee in de productie. Daarnaast heb je affiniteit met computers en kan je goed samenwerken. Ook denk je graag mee hoe we de werkprocessen kunnen optimaliseren. Heb je ambitie? Dat kom goed uit! Binnen ons bedrijf zijn er diverse ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.
Functie eisen
  • een passie voor de glastuinbouw, ervaring met lelies is een pré
  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • goede computervaardigheden
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • grote mate van zelfstandigheid, je werkt goed onder tijdsdruk en kan flexibel om gaan met het wisselende karakter van de werkzaamheden.
  • technisch inzicht
Functie aanbod
Een afwisselende en leuke functie in een dynamisch en vooraanstaand bedrijf in de sierteeltsector. Een prettige werksfeer, een marktconform salaris en opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
22-09-2021