Locatie Manager (gerbera)

Locatie Manager (gerbera)

Vacaturenummer
7315
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Management functies
Functienaam
Locatie Manager (gerbera)
Functie inhoud
Voor een gerberakwekerij in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een Locatie Manager.

Bedrijfsprofiel
We zijn een groeiende, innovatieve organisatie en volop in beweging. We telen mini Gerbera’s op 9 ha, op twee locaties in De Lier en op onze locatie in Naaldwijk worden op 3 ha grootbloemige Gerbera’s geteeld. Onze organisatie streeft naar betrouwbaarheid, goede samenwerking, eerlijkheid, transparantie, is innovatief en ambitieus. De laatste jaren hebben we gebouwd aan een sterk, vooruitstrevend team van mensen. Met het oog op verdere groei en professionalisering is er behoefte aan versterking in ons team. Wij zijn op zoek naar de juiste kandidaat voor de functie: Locatie Manager.

Functie
Ben jij degene die wij zoeken? Je weet van aanpakken, je bent gedreven, vooruitstrevend, sociaal, flexibel en je hebt een afgeronde mbo-opleiding. Zou je het leuk vinden om jouw kennis en ervaring in te zetten voor onze organisatie?

Je gaat aan de slag op onze locatie in Naaldwijk. Op deze locatie worden grootbloemige Gerbera’s geteeld. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en leiden van de dagelijkse operatie op de locatie. Je motiveert, controleert en begeleidt de mensen op de werkvloer en zorgt voor een efficiënt verloop van de processen.
Functie eisen
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in agrarische richting, je hebt kennis en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent proactief en oplossingsgericht, kan goed samenwerken en gaat lastige situaties niet uit de weg. Je bent bereid te leren en mee te gaan met de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Je hebt een positief kritische houding en een hands-on mentaliteit
Functie aanbod
We bieden je een informele en dynamische werkomgeving met korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid, met veel ruimte voor eigen inbreng en nieuwe initiatieven. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en ruime mogelijkheden om jou talenten verder te ontwikkelen en door te kunnen groeien in onze mooie organisatie.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
05-07-2021