Laboratory Support Employee (Veredeling)

Laboratory Support Employee (Veredeling)

Vacaturenummer
8729
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Productie
Functienaam
Laboratory Support Employee (Veredeling)
Functie inhoud
Voor Dümmen Orange, locatie De Lier, zijn wij op zoek naar een Laboratory Support Employee.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft het bedrijf een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van het bedrijf is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Functie
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Spreekt het laboratorium jou aan? Wil je graag een ondersteunende functie in het lab vervullen? Wij zijn ter versterking van ons diagnostisch team op zoek naar een Laboratory Support Employee. Als Laboratory Support Employee ben je de eerste schakel van de werkzaamheden die op het laboratorium plaatsvinden. Je ontvangt, voegt buffer toe en maalt onze planten samples en prepareert deze in plaat setup zodat je collega's hun analyses nauwkeuring kunnen uitvoeren. Daarnaast kan je het lab in algemene taken ondersteunen. Waar ruimte is, is er ook de mogelijkheid om ondersteunende werkzaamheden uit te voeren in de kas en fytopathologie.

Het rapporteren verloopt via de Team Lead, die het overzicht houdt van de werkzaamheden op de verschillende afdelingen.

Taken
 • Sample receptie.
 • Sample preparation.
 • Algemene lab taken.
 • Ondersteunen van serologische testen (Luminex).
 • Werken aan de hand van onze kwaliteitsstandaarden.
 • Zorgen voor een goede afstemming binnen het team en met de leidinggevende.
Functie eisen
 • Affiniteit met laboratorium.
 • Afgeronde MLO opleiding is een pré.
 • Heb je geen laboratoriumopleiding maar spreekt het werk je aan? Met de juiste instelling en analytisch inzicht leer je de sample voorbereiding in deze functie.
 • Je werkt nauwkeurig, netjes en stelt je flexibel op.
 • Uitstekende interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent tot 20 tot 38 uur in de week inzetbaar (gegarandeerd op maandag en dinsdag).
Functie aanbod
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Dümmen Orange valt onder de cao Glastuinbouw welke o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling bij BPL Pensioen biedt. Wij investeren in jouw toekomst door een groot deel (2/3) van de pensioenpremie te betalen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
28-07-2022