Laborant (Veredeling)

Laborant (Veredeling)

Vacaturenummer
7661
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Teelt
Functienaam
Laborant (Veredeling)
Functie inhoud
Voor een veredelingsbedrijf van orchideeën en anthuriums in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een Laborant.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Ons familiebedrijf is in 82 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

De Functie
In deze parttime functie ondersteun en werk je nauw samen met je collega’s op het laboratorium. Je belangrijkste werkzaamheden bestaan uit het nemen van plantmonsters in de kas, voorbereiding en uitvoeren van diverse toetsen in ons nieuwe onderzoekscentrum. Ook bewaak je de voortgang van de diverse werkzaamheden.

Met jouw talenten ben jij de enthousiaste collega die op een prettige manier samenwerkt. Je bent kwaliteitsbewust, werkt graag met planten en werkt heel nauwkeurig. Je vindt het verder plezierig om zowel individueel als in teamverband te werken
Functie eisen
De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar beschikt ook over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Een afgeronde MBO/MLO – 4 opleiding;
  • Gevoel voor planten door opleiding of vrijetijdsbesteding;
  • Een zelfstandige en flexibele instelling.
Functie aanbod
Een leuke, afwisselende functie in een innovatieve omgeving waarbij er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een betrokkenen collegiaal team. Je krijgt de kans om je vaardigheden continu te verbeteren door interne begeleiding. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
12-24 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
17-11-2021