Kwaliteitsmedewerker (gerbera)

Kwaliteitsmedewerker (gerbera)

Vacaturenummer
7092
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Teelt
Functienaam
Kwaliteitsmedewerker (gerbera)
Functie inhoud
Voor een telersvereniging - gevestigd in het Westland - zoeken wij een Kwaliteitsmedewerker.

Bedrijfsprofiel
Het is een Nederlandse coöperatie van kwekers die zich richt op het telen van mini gerbera’s van uniforme, betrouwbare en hoogwaardige kwaliteit. Wij telen de meest milieuvriendelijke gerbera ter wereld met de laagst mogelijke CO2 uitstoot. De aangesloten 7 leden produceren op ruim 32 hectare jaarlijks circa 250 miljoen mini gerbera’s welke voornamelijk worden geleverd aan de grootschalige Retail in Europa. Wij investeren in een langdurige en nauwe samenwerking met onze klanten. Zo zijn alle kwekerijen MPS-Product Proof, Sedex en Chain of Custody gecertificeerd. Naast de productielocaties van de aangesloten telers beschikken we over een centrale DC in Poeldijk waar we de orders verzendklaar maken en boeketten worden geproduceerd. Met het oog op verdere groei van de coöperatie is er behoefte aan versterking van ons kwaliteitsteam. Om hier invulling aan te geven, zijn wij op zoek naar de juiste kandidaat voor de functie kwaliteitsmedewerker.

Functie
Je gaat aan de slag binnen een klein en slagvaardig team op ons DC in Poeldijk. Je bent als kwaliteitsmedewerker, samen met een collega, verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de aangevoerde bloemen. Je controleert of de bloemen voldoen aan onze specificaties en legt je bevindingen vast in het systeem. Waar nodig bespreek je je bevindingen met de leverende kweker. Daarnaast zorg je voor de juiste afhandeling van claims en retouren. Je bent samen met je collega het aanspreekpunt binnen het DC voor de kwaliteit van de gerbera’s en rapporteert aan de operationeel directeur.
Functie eisen
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur de Middelbare Tuinbouwschool, en hebt kennis van en minimaal 3 jaar ervaring in het keuren van bloemen. Je hebt oog voor detail, bent analytisch, hands-on en oplossingsgericht. Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift. Je vindt het geen bezwaar om periodiek op een zaterdagochtend te werken. Je bent een teamspeler die beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je staat sterk in je schoenen en weet mensen te overtuigen.
Functie aanbod
We bieden je een informele en dynamische werkomgeving met korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid, met veel ruimte voor eigen inbreng en nieuwe initiatieven. En uiteraard goede arbeidsvoorwaarden en ruime ontwikkelmogelijkheden op langere termijn.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
19-03-2021