Kwaliteitscontroleur (tomaten)

Vacaturenummer
5266
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Kwaliteitsfuncties
Functienaam
Kwaliteitscontroleur (tomaten)
Functie inhoud
Voor een telersvereniging in De Lier zijn wij op zoek naar een Kwaliteitscontroleur.

Als fulltime Kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid proces van kwaliteitscontroles. Het is jouw verantwoordelijkheid om alles wat niet aan de kwaliteitseisen voldoet gesignaleerd en opgepakt wordt. Je controleert de geleverde tomaten die van de telers komen nauwkeurig tijdens de ingangscontrole. Ook het verpakte eindproduct controleer je voordat het naar de klant gaat.

Met een enthousiast team voer je verschillende taken uit. Zo test je de versheid van tomaten gedurende een aantal dagen op de houdbaarheidsafdeling, vervolgens verwerk je de resultaten hiervan in een ERP-systeem en controleer je of verpakkingen overeenkomen met de wensen van de klant. Je achterhaalt tijdig fouten en neemt indien nodig contact op met de klant.

Minimaal één keer per week bezoek je een teler. Op die manier kan je concreter informatie uitwisselen om de samenwerking te optimaliseren. Tevens heb je regelmatig teamoverleg waarin je de voortgang en resultaten met het team bespreekt. Kortom, een hele afwisselende functie die cruciaal is voor ons bedrijf. Je werkt volgens een vast rooster in dag- of avonddienst. In de piekperiode van maart tot augustus werken we ook op zaterdag.

Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning! Naast de vrijdagmiddagborrel organiseert de personeelsvereniging regelmatig uitjes, zoals poker- en dartavonden en tennistoernooitjes.
Functie eisen
Je persoonlijkheid is voor ons belangrijker dan de opleidingsrichting maar verwachten wel dat je een doorzetter en gemotiveerd bent. Uiteraard begeleiden we je tussentijds intensief, zodat je jouw eigenschappen goed kunt ontwikkelen. Als persoon ben je stressbestendig en sta je stevig in je schoenen.
  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur op niveau 3 of 4
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je hebt kennis van en affiniteit met groente en/of fruit
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
  • Je bent bereid om in ploegendiensten te werken
Functie aanbod
Een super interessante functie met veel afwisseling waarin je direct contact hebt met collega’s, telers en klanten. Waar je ook met hen mee denkt over toekomstige mogelijkheden. Men hecht veel waarde aan een open, informele en positieve werksfeer.

Wat je verder kunt verwachten:
  • Marktconform salaris
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden
  • 25 vakantiedagen, pensioenregeling en tot 100 uur tijd-voor-tijd opbouwen voor extra verlof
  • Een gezellige personeelsvereniging die zorgt voor leuke activiteiten!
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
12-10-2018