Kasmedewerker Rozen (Veredeling)

Kasmedewerker Rozen (Veredeling)

Vacaturenummer
7780
Plaatsnaam
De Kwakel
Functie
Productie
Functienaam
Kasmedewerker Rozen (Veredeling)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar met een locatie in De Kwakel zijn wij op zoek naar een Kasmedewerker Rozen.

Bedrijf
Het bedrijf is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft het bedrijf een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van het bedrijf is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Functie
Het bedrijf groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Op de locatie R&D in De Kwakel worden rozen veredeld en geselecteerd. Als Kasmedewerker Rozen voer jij dagelijks diverse teeltwerkzaamheden uit, zoals gewasonderhoud en gewasbescherming. De mogelijkheid bestaat om je op te leiden tot deze functie en je verder door te laten groeien binnen de organisatie.

  • Uitvoeren van gewaswerkzaamheden;
  • Poten, oogsten en rooien;
  • Uitvoeren van biologische en chemische gewasbescherming;
  • Naleven hygiëne regels om het risico van verspreiden van ziekten te voorkomen.
Functie eisen
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een spuitlicentie en heftruckcertificaat, of bereid deze te halen;
  • Je bent flexibel en bereid om mee te draaien in een roulerend zaterdagochtendrooster (overwerk of tijd-voor-tijd, naar keuze);
  • Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal;
  • Je hebt ervaring in en/of affiniteit met de glastuinbouw.

Heb je nog geen of nog niet zo veel ervaring in de glastuinbouw? Dan is het mogelijk hiervoor een opleidingstraject te volgen (bv teeltspecialist assistent/gevorderd/expert) en verder door te groeien in de organisatie.
Functie aanbod
Het bedrijf heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Het bedrijf biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarbij horen ook opleidings- en doorgroei mogelijkheden. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Plaatsingsdatum
06-12-2021