Kasmedewerker Rozen (Veredeling)

Kasmedewerker Rozen (Veredeling)

Vacaturenummer
7578
Plaatsnaam
De Kwakel
Functie
Productie
Functienaam
Kasmedewerker Rozen (Veredeling)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar met een locatie in De Kwakel zijn wij op zoek naar een Kasmedewerker Rozen.

Bedrijf
Het bedrijf is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft het bedrijf een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van het bedrijf is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

De functie
Ons bedrijf groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als Kasmedewerker Rozen ben je mede verantwoordelijk voor een succesvolle uitvoering van teelt- en veredelingswerkzaamheden van rozen in overleg met de Veredelaar. Dit doe je op onze veredelingslocatie in De Kwakel met een oppervlakte van 8.000 m2 glas in een team van 7 personen en deels in afstemming met de naastgelegen productieafdeling (totaal 23.000 m2).

Je houdt je bezig met de uitvoeringen van werkzaamheden gericht op het planten, rooien en gewasonderhoud van veredelingsproeven, en het maken van bestuivingen, oogsten en zaaien van zaden en verspenen van zaailingen. Tevens stel je het gewasbeschermingsplan mede op en voert deze in teamverband uit. Je rapporteert aan de Veredelaar Rozen.
Functie eisen
  • MBO- (of HBO) werk- en denkniveau, bij voorkeur een tuinbouwopleiding;
  • In bezit van spuitlicentie en heftrukcertificaat, of bereid die te behalen;
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands en Engels;
  • Flexibel en bereid om mee te draaien in een weekendrooster;
  • Ervaring met (Priva) klimaatcomputers is een pre.
Functie aanbod
Ons bedrijf heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Ons bedrijf biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
11-10-2021