Kasmedewerker rozen (veredeling)

Kasmedewerker rozen (veredeling)

Vacaturenummer
7215
Plaatsnaam
De Kwakel
Functie
Teelt
Functienaam
Kasmedewerker rozen (veredeling)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar zijn wij op zoek naar een Kasmedewerker rozen.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze Research & Development afdeling in De Kwakel zoeken wij een Kasmedewerker Rozen.

Functie
Het bedrijf groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als Kasmedewerker Rozen ben je mede verantwoordelijk voor een succesvolle uitvoering van teelt- en veredelingswerkzaamheden van rozen in overleg met de Veredelaar. Dit doe je op onze veredelingslocatie in De Kwakel met een oppervlakte van 8.000 m2 glas in een team van 7 personen en deels in afstemming met de naastgelegen productieafdeling (totaal 23.000 m2).

Je houdt je bezig met de uitvoeringen van werkzaamheden gericht op het planten, rooien en gewasonderhoud van veredelingsproeven, en het maken van bestuivingen, oogsten en zaaien van zaden en verspenen van zaailingen. Tevens stel je het gewasbeschermingsplan mede op en voert deze in teamverband uit. Je rapporteert aan de Veredelaar Rozen.
Functie eisen
  • MBO- (of HBO) werk- en denkniveau, bij voorkeur een tuinbouwopleiding;
  • In bezit van spuitlicentie en heftrukcertificaat, of bereid die te behalen;
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands en Engels;
  • Flexibel en bereid om mee te draaien in een weekendrooster;
  • Ervaring met (Priva) klimaatcomputers is een pre.
Functie aanbod
Het bedrijf heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Het bedrijf biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
27-05-2021