Kasmedewerker / Medewerker Productie (opkweek)

Kasmedewerker / Medewerker Productie (opkweek)

Vacaturenummer
7403
Plaatsnaam
Kessel
Functie
Productie
Functienaam
Kasmedewerker / Medewerker Productie (opkweek)
Functie inhoud
Voor een opkweker van koude en warme groenteplanten, zaaigoed en perkgoed met meerdere vestigingen, zoeken wij een Kasmedewerker / Medewerker Productie voor de locatie Kessel.

Bedrijfsprofiel
We staan in de top 3 van de opkweekbedrijven in Nederland. Het bedrijf komt voort uit een fusie tussen drie Nederlandse plantenkwekers. Hiermee zijn we één van de grootste spelers in Nederland met enorm veel expertise in de opkweek van biologische en reguliere groente- en sierteeltplanten in binnen- en buitenland. Deze krachtenbundeling zorgt voor een sterke marktpartij die in staat is in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de sector, zoals automatisering en internationalisatie. Ons bedrijf heeft ongeveer 15 procent van de opkweekmarkt in handen, is in omzet de grootste plantenkweker van Nederland en marktleider op het gebied van biologische opkweek. Opkweken zit diep in onze genen waardoor het leveren van topkwaliteit standaard is. Op onze locatie in Naaldwijk wordt volledig biologisch geteeld. Er werken bij ons ruim 220 vaste medewerkers jaarrond en 400 flexkrachten in het hoogseizoen. Het hoofdkantoor in Bleiswijk is dienstverlenend aan alle vestigingen (Bleiswijk, Naaldwijk, Kessel en Baarlo) waar onze planten in de kassen worden geteeld.

Functie
Binnen ons gezellige team is een plek vrij voor een kasmedewerker. Samen met je collega's zorg je voor alle voorkomende productiewerkzaamheden in de kassen zoals zaaien, oppotten en steksteken. Je voert op aanwijzing diverse gewashandelingen uit. De kassen zijn licht, schoon en (meestal) groen, een prettige omgeving om in te werken.

Wat biedt deze functie jou nog meer?
Als de planten afleverklaar zijn dan sorteer je ze op klasse (grootte en kwaliteit). Verder zal je het beheer van het buitenterrein als verantwoordelijkheid op je nemen en ondersteun je veelal de technische dienst. Ook het uitrijden van planten is een van je werkzaamheden. Je bent collegiaal, een echte aanpakker, leergierig, trots op wat je doet en je staat voor de kwaliteit van je werk.
Functie eisen
Wat breng je mee in deze functie:
  • Minimaal een afgeronde vmbo-opleiding
  • Een heftruckcertificaat is een pre
  • Ervaring binnen de (glas)tuinbouw is een pre
  • Je hebt een passie voor planten
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je hebt een flexibele instelling
Functie aanbod
Onze cultuur is open, betrokken, respectvol, klantgericht en nuchter. Bij ons werk je in een informele sfeer met enthousiaste, gedreven collega's. We hebben een platte organisatiestructuur met korte lijnen. We hanteren de cao Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
13-08-2021