Junior verkoper (tomaten)

Vacaturenummer
5299
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Commerciële functies
Functienaam
Junior verkoper (tomaten)
Functie inhoud
Voor een totaalspecialist in het telen, verpakken en verkopen van smaaktomaten in De Lier zijn wij op zoek naar een junior verkoper.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze smaaktomaten aan directe afnemers en/of de tussenhandel. De verkoopactiviteiten verricht je vanuit onze afdeling Sales en het contact met je klanten verloopt hoofdzakelijk telefonisch. Na het plaatsen van de verkooporder, monitor je de afwikkeling daarvan van A tot Z en zie je toe op een perfect uitgevoerde levering. Je werkt continu aan een goede verstandhouding met je klanten en creëert vanuit die vertrouwensrelatie mogelijkheden tot acquisitie.
Functie eisen
Functie eisen
  • Commerciële opleiding op HBO niveau;
  • Relevante Verkoopervaring;
  • Of je bent ervan overtuigd dat je voldoende talent hebt en over de juiste competenties beschikt om als startende Verkoper aan de slag te kunnen gaan;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré;
  • Kennis en basisvaardigheden MS Office;
  • Affiniteit of ervaringen binnen de AGF sector is mooi meegenomen.

Competenties
Je voelt je thuis in een omgeving waarin je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Dat vraagt een flexibele en resultaatgerichte werkhouding. De functie vereist een actieve en onderzoekende houding wat moet leiden tot een goed beeld van de wensen en behoeften van jouw klanten. Door jouw verkoopvaardigheden ben je in staat om naast de bestaande leveringen, nieuwe verkoopkansen te creëren. Daarnaast zijn betrouwbaarheid en verantwoordelijkheidsgevoel competenties die voor jou meer dan vanzelfsprekend zijn.
Functie aanbod
De tegenprestatie
Dit bedrijf kent een resultaatgerichte en informele werksfeer met leuke collega’s en volop ruimte om jezelf te profileren en te ontwikkelen. Wij bieden een marktconform salaris dat past bij jouw achtergrond en ervaring. Daarnaast kent men goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

De organisatie
Deze kwekerij is al ruim 60 jaar een totaalspecialist in het telen, verpakken en verkopen van smaaktomaten.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Engels / Duits
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Uitstekend
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
25-10-2018