Vacatures

Junior verkoper (potplanten)

Vacaturenummer
6360
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Commercieel
Functienaam
Junior verkoper (potplanten)
Functie inhoud
Voor een phalaenopsiskwekerij in Honselersdijk zijn wij op zoek naar een junior verkoper.

De kwekerij is een moderne plantenkwekerij en gespecialiseerd in de opkweek en verkoop van een top kwaliteit Phalaenopsis die in een 12cm pot gekweekt wordt. Met een oppervlakte van 38000 m2 is men een middelgrote Orchideeënkwekerij. De verkoop richt zich voornamelijk op klokhandel, groothandel, bloemisten en tuincentra. De kracht van het bedrijf is een samenspel tussen de meest moderne teelttechniek, optimaal productiesysteem, vakmanschap en de betrokkenheid van de medewerkers.

Door een toenemende werkdruk is men op zoek naar een Junior verkoper

Functie omschrijving
Je bedient, onderhoudt bestaande relaties en bent ondernemend. Als junior- verkoper ben je mede verantwoordelijk voor de transacties van een grote diversiteit van producten naar een groot aantal vaste klanten. Ook word je ingezet voor logistieke activiteiten.
Functie eisen
Je beschikt over een resultaatgerichte instelling, prettige omgangsvormen maar ook administratieve vaardigheden. Natuurlijk kun je goed met een computer overweg en vindt je het leuk om orders te verwerken Een uitstekende baan voor een MBO-er/HBO-er die wil starten of enige jaren werkervaring heeft in de tuinbouw.
Functie aanbod
De juiste kandidaten kunnen rekenen op een leuke baan in een dynamische omgeving. Het bedrijf biedt een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
22-05-2020