Junior Teler (stekperkgoed)

Vacaturenummer
4915
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Zelfstandig teeltmedewerker
Functienaam
Junior Teler (stekperkgoed)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gericht op de opkweek van warme groenteplanten en grote verscheidenheid aan sierteeltproducten in De Lier zijn wij op zoek naar een Junior Teler Stekperkgoed.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Als Junior Teler ben je dagelijks bezig met het telen en verzorgen van diverse productgroepen zoals groenteplanten, eetbare plukgroenten, stekperkgoed, zaaigoed en bloeiend perkgoed. Je houdt je bezig met watergift, gewasbescherming, de juiste voedingsniveaus, klimaatbeheersing, het bewortelen, toppen en maaien van stekken en de beoordeling van gewassen. Hierbij is sturing van de gewassen naar het juiste afleverstadium en aflevertijdstip hoofdzaak. Op onze productielocatie in De Lier ligt de focus op één en meerjarige stekken en jonge sierteeltplanten uit zaad. Door het brede assortiment biedt dit veel afwisseling en vereist het specifieke kennis. Naast de opkweek van stekperkgoed, zaaigoed en bloeiend perkgoed richt een kwart van de werkzaamheden zich op de opkweek van groenteplanten. Afwisseling voldoende!
Functie eisen
Je hebt een groene opleiding afgerond en jouw hart ligt in onze sector. Je bent in het bezit van een spuitlicentie of je bent bereid deze te halen. Onze voorkeur gaat uit naar een junior teler met ervaring in de opkweek van jonge planten voor de sierteelt. Heb je nog geen ervaring als teler, kun je bij ons het programma Teler in Opleiding gaan volgen. Je draait net als je collega-telers bij toerbeurt weekenddienst op zaterdag en zondag.
Functie aanbod
Wij bieden een uitdagend leertraject naar een zelfstandige telersfunctie met veel verantwoordelijkheid. Door de vele producten en hoge omloopsnelheid kunnen wij je veel afwisseling bieden in jouw werkzaamheden. We stimuleren persoonlijke groei door het aanbieden van opleidingen en bieden je een carrière voor de lange termijn. Je komt terecht in een enthousiast team collega’s met een goede werksfeer waar we graag praten over uitdagingen i.p.v. over problemen.

Wat kun je verder verwachten?
Een goed salaris met passende arbeidsvoorwaarden. Arbeidsvoorwaarden op maat behoort tot de mogelijkheden. Er worden met regelmaat activiteiten georganiseerd door de Personeelsvereniging en door het bedrijf zelf.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Ja
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
15-05-2018